"Ja parkimine? Kas keskuse ehitajatel on Ülemiste, mis pidi kiiruga parklat laiendama hakkama, meelest läinud? Tunde järgi on T1-l parkimiskohti kõvasti vähem ning ligipääs halvem. Kust te need inimesed sinna 5m vaateakende juurde võtate? LiPo kliendid ometi sinna ei tule ning miks peaks Mustamäe või Õismäe elanik ühistranspordiga poodlema sõita, kui 95% poodidest ja kaubavalikust on sama, mis mujal?"

"Selle raha eest võiks parem toetada vähiravi ja vähihaigeid inimesi, mitte ehitada kaubanduskeskusi."

"Eesti on juba praegu maailmas esirinnas kaupluste ruutmeetritega elaniku kohta. Kõik hoitakse veel 8-23 lahti ka, 7 päeva nädalas. Meeletu raiskamine. Samas kaubavalik on vilets ja ebakvaliteetne. Käid mujal maailmas, saad palju kvaliteetsema kauba ja parema hinnaga ja keegi seal ei pea vajalikuks poode nii palju lahti hoida, sest seal on ka müüja inimene."

"On ainult jutt, kui vinge keskus tuleb ja kui kõvad mehed me ise oleme. Ega poodi pidav ärimees loll pole - kui Ülemistes või Sikupillis või isegi Lasnamäe Centrumis pood olemas, pole mõtet teha samasse linnaossa veel ühte. Kuna siin konnatiigis pole enam kõikidele keskustele piisavalt kliente, ongi veel ainult suur jutt. Eriti naljakas on see 1000-le inimesele mõeldud restoranide ala - ümberringi on suht palju söögikohti ning ümberkaudse linnaosa tavaelanik ei satu just iga päev restorani. Isegi mitte kiirtoidu omasse."

"Tallinnas on kokku juba praegu 2 suurt Apollo kino (Solarise keskus+Mustamäe keskus), siis lisaks Artise kino, Coca-Cola Plaza, Imax Kosmos ning lähedalolevatest veel Viimsi kino. Muidugi on hea, et on valikut ja kui just sinna ka Apollo kino ei teki, siis on lootust ka kinopiletite hindade languse osas. Iseasi on see, kas kõikidesse kinodesse ka vaatajaid jätkub. Varsti peab keegi uksed sulgema."

"Asukoht on hea, paraku tekivad parkimisprobleemid. Muidugi võiks ka Ülemistet rohkem ronge läbida."

"Mustamäelasena näen kenasti, kuidas kõvasti reklaamitud Mustamäe keskusele ei jätku kliente. Boksi-putkade müüjad istuvad niisama, ei ühtki ostjat. Tihti pole ka Rimis mitte ühtegi ostjat..."