"Tubli töö, Sulling, Milling ja Gräzin! Jätkake samas vaimus, Reinsalu on liiga kõrgele taevasse lennanud, tooge ta alla tagasi."

"Lugupidamine vastuhääletajatele. See ei ole õige tee eelarve aukude lappimiseks. Tuletaks meelde ühte ütlust - "Püksirihma tuleb pingutada" ja seda kõigepealt toompealastel endil."

"Esimest korda tunnen et riigikogu on ka midagi nii otsustanud, nagu mina seda oleksin teinud. Kuna Tallinast väljaspool elavad pered ei saa iga nädal lõhe fileed süüa, siis suuremad trahvimäärad võtavad neilt ka makaronid laualt ära. Auto ei ole meie vaeses Eestis enam ammu luksus, vaid tihtilugu ainuvõimalik viis saad tööle, kooli jne."

"Selle kümme miljonit võiks ju kokku korjata mõne seaduse muudatusega, mis ausat äri soosib, linnast välja tootmist arendama suunab ja muidugi maksuameti poolt aktiivse pättide pigistamisega, mitte ausate ahistamisega."

"Trahvidest korjatud raha võib koguda ainult erifondi, kust seda vajaduse korral kindlateks projektideks välja anda. Trahvide otsene eelarvesse sissekirjutamine on kriminaalne tegevus."

"Ega midagi, jätkame purjus mõrtsukate-autojuhtide ümberkasvatamist ja veenmist, et päh-päh, nii ei ole ilus. Vanglad ka täis, kohti pole, nii et - andke tuld...Ohvrite sugulaste mure pole ju kellegi asi."

"Meie e-maksuametiga e-riigis peaks juba ammu trahvimäärad olema seotud deklareeritud aastasissetulekuga, nagu mujal Euroopas ja "vanadel Põhjamaadel" ainult nii oleks neist ka reaalne kasu!"

"Alles hiljuti sõitis kalli bemmiga Viimsis üks jobu noore tüdruku vigaseks. rääkisin tema emaga, bemmi juht oli täitsa ükskõikne alla ajamise suhtes ja politsei tuli kohale 1.5 tunni pärast. Aga mendi hilinemine on ju arusaadav, nad kulutavad oma ressursid ravimtaime manustajate püüdmisele, mitte reaasete kuritegude uurimisele."

"Trahvid peavad olema suhtes sissetulekutega, mitte mingid kindlad päevamäärad! Praegused ega plaanitav kahekordne tõus ei mõjuta jõukamaid, nende jaoks on see raha vaid pisku, aga väiksema sissetulekuga inimesel on see väga suur pauk ja tekitab temas kibestumist riigi suhtes, seda peaks riik vältima."

"Asi pole hääletamises. Inimestena saavad nad kõik sellest aru, et tavainimene ei jaksa kahekordset trahvimäära maksta. Asi on palju kavalam- hääletamisest tehti valimisvõitluse ettur. 100% kindel, et Gräzin tegi sellega endale rahva seas nime. Küsimus ainult, mis erakonna nimekirjas ta järgmistel valimistel osaleb. Asi pole ka Reformi lagunemises, igas erakonnas on olemas neid, kes kuuluvad sinna vaid põhimõtte pärast või mõne vana teene eest - isiklikud vaated ei pruugi erakonna vaadetega kattuda. Rahvale muidugi mõneks ajaks kergendus, ma arvan, et 4 aasta pärast tõuseb teema taas päevakorda. Siis võib-olla tõstetakse trahvimäärasid mitte kahe vaid 1,5 kordselt."

"No on näha, et eelarveeaukude täitmiseks läheb see raha!!! Kõik enda kui ka tuttavate trahvid läbi ajaloo on olnud piirmäära ulatuses, seega ei tea kust neid numbreid võetakse...Ja kui politseinikel käsk, siis on olnud suht pealesurutud trahvid 4km ületamise eest (vaatamata sellele, et +-4 puhul ei peatatagi, kuna mõõterea ja spido hälbe sisse mahub see näitaja)."