Tsahkna kinnitas, et pidas kõige tähtsamaks teavitada avalikkust kohe enda jääknähtudega roolist tabamisest, seetõttu ei teatanud ta liiklusmärgi eiramisest ja auto tehnoülevaatuse puudumisest.

Kommentaariumi põhjal võib väita, et enamik Delfi lugejatest on seisukohal, et riigikogulane teavitas juhtunust avalikkust kohe oma Facebooki kontol vaid selleks, et enda süüd avalikkuse silmis leevendada. Toome mõningad kommentaarid ka eraldi välja.

"Miks ta ise avalikkust teavitas? Loomulikult seepärast, et ta teadis, et see tuleb kohe avalikuks ja üritas nii "asja siluda". Mind see ülestunnistus jättis külmaks, sest selle teo eesmärk oli ilmselt miski muu, kui siiras kahetsus. Eks kõik eksivad, aga vot roolijoodikud on minu silmis haletsust ei võida."

"Teadlik udutamine. Ilmselt talle ikka öeldi kohe, et on kerge joove, mitte jääknäht. Nii võib pool tundi peale joomist ka öelda, et ma praegu ei joo ja mul on 2,0 jääknähud."

"Parafraseerides õpetaja Lauri: "Kui kogu lugu ei taha avalikustada avalikusta vaid osa ja sedagi endale kasulikus suunas!"

"Kas poliitik loodab, et kui ta avalikustab ise oma pahateod, siis on kõik ok. Kuidas saab üldse selline inimene riskida sellise asjaga, et täis peaga rooli läheb? Aumees astuks tagasi, aga seda pole vist loota tänastelt poliitikutelt."

"Ah nii. No sel juhul kõik kõige paremas korras - tipp-topp, nagu öeldakse. Ole hea mees ja tee rahus oma tööd edasi, paari kuu pärast ei mäleta seda pisiasja enam keegi, ammugi siis enne järgmisi valimisi."