...

Ei ole mõtet õigustada kurja koera sellega, et "talle tehti". See, kes tegi ja see, kes pureda saab, on tihtipeale erinevad inimesed. Omanik peab ikka ise vaatama, et kui koer kurjaks kätte läheb, siis leidma võimaluse ja viisi, kuidas peni inimesi ei ohustaks.

murueit

Kivimäelasena ütlen sama,mis nõmmelane - lapsed narrivad,aga meil narrib ka üks vanapapi,kellele teeb hirmsasti nalja meie koera ärritamine. Olen kuulnud,et tal endal ka koer ja ta pole pahatahtlik,kuid võiks ju ennast lõbustada muil viisil.Veel olen tähele pannud,et meie koer ei kannata punaste rõivastega inimesi.Kes teab,mis mälestused tal sellega on.

VALVURIKOHUSTUSED

Koeral on ju oma aias valvurikohustused ja seega koer ei pea oma aias ketis olema, kui on korralik aed ja välja ei pääse. Õige valvekoer peabki haukuma ja teada andma pererahvale ohtudest ja toimuvast.

kreisi

Tüüpiline - kui koer kedagi hammustab, on ikka see keegi teine süüdi. Kulla koeraomanikud, palun võtke teatavaks: loom on ettearvamatu, mis talle mõjuda võib, ei ole ette nähtav. Tervet maailma ei saa sundida oma koera tujude järgi käituma.

Juku

Koera kasvatuse ja käitumise eest vastutab ikka tema peremees. Tavaliselt on loom oma omaniku moodi. Koeri saab õpetada käituma nii nagu soovid ja inimene peaks valima omale koera, kellega toime tuled.

Koeraomanik

Endal on kaks kaukaaslast. Avalikus kohas ALATI suurkorv ees! Mõlemad on väga rahulikud, armastavad lapsi. Vaatamata sellele suukorv peab alati olema. Kunagi ei tea, mis koerale ei meeldi.

Ema

Tuttav lugu, me saime mõlemad lapsega pureda ja käisime traumas. Pärast helistati ja uuriti, et kuidas ja miks (vist Tervisekaitse oli) kuid ega see loomaomanikele mõju. Nemad lasevad endiselt oma "kutsakestel" rihmata joosta ja lause " ta ei tee midagi" käib sinna juurde. Muidugi sellise tooniga "loll, sa aru ei saa, et mu koer ei tee midagi". Minu laps kardab nüüd hüsteeriliselt koeri ja koeraomanikud palun hoidke oma koerad rihma otsas ja soovitavalt lühikese rihma otsas.

õpetamata koera

ei tohi tiheasustusega piirkonda tuua ei suukorviga ega ilma. Suured koerad kaaluvad 60 kg ja enam ja näiteks üks väike naine ei suuda teda kuidagi kinni hoida. Olen eluaegne koertesõber, kuid veendunud, et last hammustanud koer tuleb hukata.