Küsisime oma lugejate käest, millist transpordivahendit nad täna hommikul kasutasid ja kas ka neil tuli tavapärasest kauem ummikutes istuda. Toome teienigi lugejate teravamad arvamusavaldused.

** "Üks päev, kujutan ett,e on päris naljakas aga halb on see, et nii hakkabki nüüd olema."

** "20 minuti asemel läks 40 sest Mustamäel Sõpruse pst sõiduga linna suunas blokeeris ühte rada troll. Ummik oli Magistralini. Troll seisis enne Linnu tee risti. Aeg 8.30. Väga närvi ajab, kas ei või tipptunni ajal neid trolle kiiremini ära koristada!"

** "Minul kesklinnast Mustamäele läks poole kauem kui tavaliselt. Ummik algas juba Gonsiori tänavalt pihta. Lisaks autodele sõitis Gonsiori kaubamaja poolsel osal ainukesel autoreal ka liinibuss. Ma ei saa aru kust need ajuhiiglased kes sellise liikluskorralduse välja mõtlesid küll ise elavad. VÕI ON SEE proletaarne viha pursuide vastu, kes endile autod muretsenud."

** "Minu möletamist mööda on iga september umikud, olgu neid bussiradu kui palju tahes. Tõenäoliselt muudab bussirada paljude elu keeruliseks, aga arvestades, et neid radu tehti kuidas jumal juhatas ei ole paljud lihtsalt kursis kustkohast enam sõita ei saa ja see tekitab probleeme. Igal aastal võtab uue kooliaasta algus veidi aega, et harjuda ja mingil hetkel rahuneb olukord maha. Ummikud, mida muu maailma mõttes Tallinnas sisuliselt väga harva jäävad sinna kus nad alati olnud on. Neid pudelikaelu ei hajuta bussirajad ega miski."

** "Lihtne matemaatika arvutus ja on selge, et rismike läbilaske võime on vähenenud mis teeb autoga linnas liikumise keeruliseks.
Kui on plaan autoga liiklejad sundida liiklema bussiga siis arvan et see ei õnnestu pigem on selline tagajärg et autoga liiklejad on sunnitud linnast välja kolima oma elukohad oma töökohad jne.

Seega kolivad linnast ära nii firmad kui ka inimesed (arvestades seda et iga autoomanik on tööl käiv maksumaksja kelle töötasu on kesmisest kõrgem kui saab omale auto ülalpidamist lubada kaotab linn rahaliselt varsti üsna kopsakad summad).

Alles jäävad ühistranspordi kasutajad( tudengid,pensionärid,töötud -kes linnale raha sisse ei too ning alla keskmist töötasu saavad inimesed kelle maksupanus linnaeelarvesse on väike,ning kui arvestada et firmad kolivad ka linnast väljs siis hakkate nt.lasnamäelt linnast välja tööl käima ja sinna te tasuta niikuinii ei saa.

See et eile ja täna veel kaootilisi ummikuid polnud on pigem tänu sellele et inimesed nägid olukorda ette ja säästsid iseennast ning valisid kas teise sõidutee või teise sõidukellaja,aga ega see ei tähenda et kõik on ok,olukord on kaootiline ja autode kasutajate elu on tehtud väga ebamugavaks."