1. "Linn on räpane. Igal kevadel puhub tuul laiali meeletud tolmupilved, nii et suu ja silmad on liiva täis. Üks räpasemaid tänavaid on ilmselt Jõe tänav, kuhu tuul puhub igasugu prügi kokku ja kus see siis keerleb. Kõnniteid pole sel suvel vist kordagi puhastatud, sest kui oleks, siis ei leiduks teedel nii palju talvist graniidipuru."

2. "Autoteedel tuleks korda teha teekattemärgistused – praegu peab tihti sõitma tunde järgi. Teekatte seisukord on paljudes kohtades väga kehv, eriti kvartalisisestel teedel."

3. "Mereäär tuleks korda teha ning rajada jalutajatele teed. Tallinn on merelinn, aga kesklinnas ja selle lähistel on mere ääres paiguti täielik tühermaa."

4. "Üheski linnaosas pole piisavalt avalikke käimlaid. Mustamäel ja Haaberstis ei tule üldse mitte ühtegi meelde. Kesklinnas on käimlaid pisut rohkem, aga mitmed neist ei ole peaaegu mitte kunagi töökorras."

5. "Majadel puuduvad sageli numbrid ning ristmikel tänavate nimedega sildid. Eriti hull on olukord nn rohelistes linnaosades nagu Nõmme ja Pirita."

6. "Pole kunagi näinud, et mupo oleks teinud kellelegi trahvi oma lemmiku järelt koristamata jätmise eest."

7. "Kajakate ja vareste parvede kisa ja väljaheidete rohkus on ületanud linlaste taluvuspiirid."

8. "Sadama, vanalinna, Balti jaama ja Viru hotelli ümbruses ei saa end turvaliselt tunda, kuna joodikute, narkomaanide ja taskuvaraste massi ei suudeta ohjeldada."

9. "Lasteaiakohti on liiga vähe."

10. "Parkimiskorraldus on paiguti täiesti jabur, alade piirid ja infotahvlid on ebaselged, kuid kontrolörid maiad trahvi tegema. Süsteem oleks justkui üles ehitatud selle peale, et võimalikult paljud inimesed kogemata eksiksid."