** "Mis te seal kesklinnast neid ummikuid otsite? Tallinna läbilaskevõime on nii väike, et kesklinna autod ei jõuagi ja seal ei saagi ummikuid tekkida. Vaadake Laagna tee, Pirita tee, Mustamäe tee, Tartu mnt, Pärnu mnt, Paldiski mnt jm. Täna hommikul vaatasin telekast lolli reporterit, kes seisis kesklinnas keset ristmikku ja kilkas, et oi autosid polegi? Samas selja taga valgusfoori taga paistis selline kolonn, et lõppu polnud näha. Mis ta arvas, et autod seisavad risti-rästi keset ristmikku või? Ristmikud on reguleeritud ja sealt keskelt ummikut otsida pole mõtet. Ummikud on ristimike taga ja kesklinna sissesõitudel. Selles mõttes on Tallinna projekt osutund õnnestunuks ja autod on tõrjutud kesklinnast välja äärelinna ummikutesse. Ainult ma ei saa aru, kas äärelinna elanikke ei peetagi tallinlasteks, et neid niimoodi karistatakse või?"

** "Täna on ju enamikes koolides alles aktused ja seda erinevatel aegadel - loomulikult on täna veel rahulik, näis mis homme saab..."

** "Kesklinnas ei saagi ummikuid olla, seal pole autodele enam bussiradade kõrval kohta. ummikud on surutud kesklinnast välja. Ma olin Ńõmmel täiesti suvalises kohas ummikus. Tavalise 12 minuti asemel sõitsin 35 minutit tööle. Mõtled küll, et elad kesklinnast väljas ja väldid sellega ummikuid, ikka surutakse need koduakna alla. Kohutav. Täna läks pool tundi enne kui viha taandus ja tööd tegema sain hakata."

** "Kui bussirajad oleksid joonistatud näiteks mõnel buumiaastal nagu 2007, oleks totaalne kaos linnaliikluses olnud kindlustatud. Praegu suur osa autosid langevate palkade ja tõusvate kütusehindade tingimustes lihtsalt seisavad."

** "Asi on selles, et kõigil on erinevatel aegadel aktused. seega eiteki ka väga midagi. Paari nädala jooksul saab selliseid ummikuid nähtud, kui kõik viivad oma võsukesi kella 8-ks kooli ilusti."

** "Kui linna eesmärk on tõrjuda liiklus kesklinnast välja, siis Järvevana ning Ülemiste ummikud on ju otseselt seotud kesklinna liikluskorraldusega (sh bussiradadega)."

** "Kus see kaos tekkida sai, kui osa koole tegid aktused juba laupäeval ära.
ja nt reaalikaid täna kesklinnas üldse liikumas pole, neil on hoopis spordipäev ja kesklinnast väljas."

** "Jabur vaadata, kuidas tehakse mingeid otsereportaazhe tänavatelt (ummikute olemasolust või puudumisest), isegi Hommikutelevisioonis. Täna võtsid pooled vanemad endale vaba päeva (et lapsega aktusele minna vms) ja 85% lähevad alles kusagil keskpäeval mingile aktusele. Homme - ülehomme tekivad ummikud."

** "Jutud sellest, et ummikuid pole, on loll jutt. Tööle tulekuks kulus tavapärase 35 min. asemel 55 min. Gonsiori tänav oli üks suur ummik ja ka Liivalaia."

** "Tulin Jakobsonist täna tööle 55 min. Tavaliselt 35. See räägib enda eest ja kuna täna veel ei olnud seda n.ö. reaalset liiklust veel, siis hakkab nalja saama."