"Eestis on huvitav asi see, et vahele ei lasta. Nägid, et keeras üle kahe rea. Äkki oli võõras kohas. Lase s**t vahele, see ei võta sinult tükki ära. Ma ise sõidan palju ringi Euroopas ja alati eeldan võõras kohas, et kui ma viimasel hetkel märkan, siis lastakse vahele. Saksamaa ja Holland meeldivad mulle väga. Samas, kui keegi signaalitab ja rallib, on seal roolis tõmmum tegelane või on auto Poola numbritega. Olen kohalikega isegi rääkinud sel teemal ja selliseid juhte ei sallita silmaotsaski. Nemad ise sõidavad eksimuse korral oma valitud suunal edasi ja otsivad ümbersõitu. Liiklus on palju rahulikum. Nüüd mõelge, mis numbrid teil on, et osatakse juba eos teed anda!"

"Igal juhul on üsna haige endast välja minna mingi liiklusolukorra pärast. Hoian ise päeva jooksul ära vähemalt paar ohtlikku olukorda, kus keegi teeb ootamatult midagi valesti, mis võiks põhjustada avarii. See ei ole muidugi meeldiv, kui keegi sind mingi ebaõnnestunud manöövriga "üllatab" või venib teo kiirusel ennast telefoni rääkima unustades...Aga ma ei näe küll mitte mingisugust kasutegurit selles, et omaette või inimesele näkku hakata sõimama, veel hullem vägivallatsema. See on nii madal. Eriti vastik on, kui mõni inimene hakkab oma autos endamisi valjusti sõimama nii, et näiteks oma pere ja lapsed peavad seda kuulma. See on palju hullem kui koba autojuht, kes sõita ei oska. Midagi pole teha, inimesed ongi erinevate võimetega. Mõned oskavad mõelda ja teistega arvestada, mõned ei oska - viimase puhul ei aita ka sõim ja vägivald. Oma õppetunnid saavad ükskord ikkagi kõik."

"Ma ei mõista, mismõttes inimesed tulevad ütlema, et signaali andja polnud viisakas? Sa sõidad korrektselt ja siis vajub ebaviisakas ilma suunatuld näitamata sulle ette, sundides sind pidurdama. Et siis ebaviisakas tuleb viisakusest moraali lugema? Ma saan aru, et kui vahele tulija oleks pannud suunatule sisse ja oleks aeglustanud ning veendunud oma manöövri ohutuses. Kui tegu poleks olnud ülbe ja ebaviisaka ootamatu vahelevajumisega, vaid teelt eksinu vaheleküsimisega, ehk sa näed, et teine on hädas ümberreastumisega ja viisakalt ootab võimalust. Siis saame rääkida viisakusest või ebaviisakusest. Hetkel oli tegu julma vahelevajumisega ja signaal oli "joobnud" juhi ülesäratamisega, et see ebaadekvaatselt käituv indiviid hunnikusse ei sõidaks."

"Tüüpilised olukorrad: 1) vastassuunast sõites vasakpöörde sooritamine 2) napikate tegemine, kuigi on möödumiseks küllalt teiselpool ruumi 3) nahhaalselt mööda pressimine kui läheb kitsaks (näiteks saareke Tehnika tänaval rongijaama lähedal, jalakäijate ülekäigurajal) Minu märguanne on võrdne signaali andmisega."

"Vahelelaskmisest niipalju, et kui inimene on keskmises reas ja tahab keerata, siis ikka näidatakse suunda. Üle pideva joone on ka meil liikluseeskirjades keelatud sõita. Tagatipuks, ega see tee sellest pealesõidust edasi lõpmatuseni sirgelt edasi lähe, 200m kaugusel on juba järgmine pealesõit! peale seda veel üks ja kuni Laagna tee lõpuni. Vene poiss käitus õigesti, et signaali lasi, oleks pidanud veel terve selle tropi räuskamise ajal signaali laskma ja politsei ka veel välja kutsuma!"