"Mina alustasin õppimist Tartus. Kool aga läks pankrotti ja jätkasin Võrus. Mitte selleks, et lihtsam oleks, aga olin tol ajal suurema osa ajast maal ja ainult autokooli pärast Tartu vahet käia oleks olnud mõttetu. Minu kogemus oli see, et Tartus käis asi konveieril - tegid oma tunni kuidagi ära ja siis aidaa! Võrus võttis õpetaja selle aja, et seletada, mis valesti läks, mis hästi jne. Eksami tegin Tartus ja esimese korraga. Vastupidiselt neile kursusekaaslastele, kes Tartus uude kooli läksid. Väga lihtne oli eksamit teha, kuigi Tartu tänavaid tundsin autojuhtimise seisukohalt suhteliselt kehvasti. Polnud lihtsalt Tartus suurt sõitnud."

"Kui juhiluba on tarvis selleks, et liigelda ainult Obinitsa ja Irboska vahet, on hoopis midagi muud, kui tulla oma oskustega Tallinnasse seiklema. Olles ise harjunud Tallinna liiklusega, oli mulle alati parajaks katsumuseks Tartus sõitmine. Pidi eriti tähelepanelik olema, et mitte jamadesse sattuda. Tehti ikka erilisi "manöövreid". Polnud mingi ime, kui su kõrvalt, paremast reast tehti vasakpööre, su nina eest mööda. Päästis tavaliselt see, et kiirused olid väiksemad kui Tallinnas. Hiljem seletati mulle see fenomen lahti. Nimelt - kõik need külavahel liiklejad väldivad Tallinna linna ja seda põhjendatult. Tartu tundub neile kuidagi ohutumana. Tormataksegi oma arusaamade ja oskustega julgelt liiklusesse. Mul endalgi sugulasi, kes jätavad oma auto lennujaama parklasse, kui tulevad Tallinnasse mingeid asju ajama. Ilmselt õigesti talitavad."

"Minu tuttav põrus Ida-Virus sõidueksamil läbi mitmeid kordi, ikka leiti mingi viga, et läbi kukutada, eks riigil ju raha vaja ja eksaminaatoritel ka leib laual. Üldse on see läbi kukutamine üks lollus kuubis. See inimest sõitma ei pane, vaid iga korraga hakkad aina rohkem närveerima ning teed veel rohkem vigu. Sõiduoskus tuleb iseseisva praktikaga, mitte mingi totaka kaamerasilma all. Nõuka ajal keegi kordades läbi ei kukutanud ja suurem jagu sõidavad siiani."

"Eesti autokoolide tase on täna selline, et Eesti load ei tohiks mingil juhul kehtida väljaspool Eesti piire arvestades olukorda, kuidas Eesti vaid trahvimisele ja ühiskonna tasalülitamisele keskendunud politsei on asunud liiklust ja liikluseeskirju nii jõhkralt valesti tõlgendama, et see pole enam ühelgi tingimusel aktsepteeritav nähtus, vaid süsteemne inimeste surma tõukamine."