"Isegi kodumasinatel on vahe sees, mis müüakse Ida-Euroopa turule ja mis Läände, kuigi tehas võib olla üks, aga kvaliteet on nagu öö ja päev. Soomest ostan pesupulbrit - peseb jõhkralt paremini kui ükskõik, mis Eestist ostetud arielid. Eestis kõlbab osta toit, mida talumees oma põllul kasvatas ja siis müüki pani. Muu on kõik kräpp. Ostsin mingeid viinereid - koostis kanakondimass, kananahad, manna jne. Tulge mõistusele! Viskasin hoobilt prügikasti! Kahju, et poes silti ei lugenud, sildid on nimme imepisikeste kirjadega tehtud. Sildid peavad seaduse järele olema. Sildi kirja teed pisikese, ongi seadus täidetud. Kavalpead!"

"Aastakest kaks tagasi tõi sugulasest rekkajuht mulle pesupulbrit Saksamaalt, oli suur pakk (ca 7 kg, 100 pesukorda näitasid märgid), hinnaks 12 eurot. Pesutulemused olid ka OK, aga see lõhn - meil müüdavad poolakad ajavad öökima, kodukeemialetti ei saa suures poes minna, hinge matab. Saksast toodul aga mõnusalt mahe lõhn, ei karga ninna, saab elada ja hingata ja vajadusel toas pesu kuivatada. Suur pakk kestis tiba üle aasta. Nüüd möödunud aastal tellisin uue laari, sel korral netist ja kamba peale - toodi paarkümmend kg kulleriga koju - jälle aasta muretu. Sõber töötas ajuti Rootsis ja tal olid pisikesed lapsed, mähkmetega - Liberol ei olevat olnud vahet, Pampersil aga see-eest mäekõrgune. Eestis müüdav täiesti rämps, Rootsis tipp-topp. Tõigi siis lastele Rootsist mähkmeid. Teine sõber töötab Soomes - on perele kõik kodumasinad uued ostnud ja Lääne-Euroopa kvaliteediga, mitte meil müüdavaid."

"Oleme teemaga täiesti nõus. Meie pere on paljusid tooteid vaid Soomest ostnud. Bränd sama, sisu täiesti erinev: pesupulbrid (ei riku riideid ja pesevad plekid), kohv (kangem maitse) jne. Nii juba viimased 20-25 aastat."