Paljud kommentaatoritest ei ole kalevi praeguste toodetega rahul ning loodavad, et uued omanikud toovad kvaliteetsema toote.

"Väga hea, kui need tervist rikkuvad taimerasva kommid kaovad müügist. Hea otsus Kruudalt, loodame et norrakad ei hakka eestlaste tervist rikkuma, nii nagu rehepapist Kruuda seda kasumi ahnusest tegi," kirjutab hmm. "Tegelikult võiks Kalev üldse ära kaduda, selle kaubamärgi renomee on juba nii põhjas kui põhjas."

"Ei tarbi aastaid Kalevi toodangut, sest sellel on olematu kvaliteet! Vastuvõtmatu oli nende võõraste sulgedega ehtimine, see tähendab, et Kalevi pikaajalist kogemust! Põrguvälja plekkangaaril ei ole ju mingit pikaajalist kogemust! Isegi vene aeg tehti paremaid komme! Loota on, et norrakate käes saavad kommid jälle kommi maitse!" arvab Vello.

kalashnikoff usub aga, et pole vahet, kes on firma omanik. "Kalev ei olnud Eesti vara. Kalev oli Kruuda ja mõnede teiste isikute vara. Inimesed võivad oma varaga teha, mida nad tahavad. Õnneks on nõukaaeg, kus vara riigile natsiti, möödas ja mingit müstilist "eesti vara" ei ole olemas. Vara eest tuleb maksta - ja kui need vingujad siin rahul ei ole, ostku siis Kalev Kruuda käest ära!"

Norrakatele tehti ettepanek võtta kasutusele vanad kommiretseptid ning kaotada kompvekkidest transrasvad. 

"Kui norrakas soovib kindlustada mingi konkreetse % eestimaist tarbijat, siis võtab kasutusele vanad retseptid ja lõpetab jama tootmise. Kui mitte, siis pole vahet, et Kalev ära läheb. Tõepoolest, enamuse jaoks on tõeline Kalev nagunii juba aastaid kadund + lisaks pealekasvand lapsed ei taha Kalevit ei praegu ega ka hiljem," arvab ooo.

"Eestimaiste kommidega muidugi lõpp," kirjutab Krx. "Samas - praegused Kalevi kommid - vormilt eestimaised junnid, sisult aga kräpp! Ega kvaliteedil vast kuhugi veel hullemaks minna pole, kuid asjatu on loota, et VANAD retseptid taas kasutusele võetakse."

kodanikul on väga kahju, kui senise Kalevi maitsega šokolaadi enam ei saa. "Olen vana inimene ja olen ostnud ainult Kalevi šokolaadi, sest välismaistel on kõigil üks ja sama ebameeldiv põhimaitse olgugi et nimetus erinev. Vana retsepti järgi tehtud Kalevi kommid ja šokolaadid olid ikka üle kõige, viimasel ajal oli allakäiku tunda ka maitses. Kahju!"