"Selleks tuleks taastada Narva linna terviklikkus - liita linnaga ta jõetagune linnaosa - Jaanilinn."

"Tunnistan ausalt, et kui ma oleks 20 aastat noorem, ma läheksin kohe Narva elama. Looduslikult väga ilus koht. Noorena sai seal palju võistlemas käidud ja mälestused ainult head. Linn ise ka tegelikult ilus. Muidugi Narva-Jõesuu oleks veel kaunim, aga noh, seal elavad ainult vene rikkurid. Minul nii palju pappi poleks."

"Narvakale "uus elamispind" ja tasuv töökoht tingimusel, et narvakal on eesti kodakondsus ning eesti keele oskus. See, et asustatakse sinna elama ja töötama eestlane lõpeb sellega, et eestlane õpib soravalt vene keelt rääkima ja nende kombel ennast üleval pidama. Võõrast keelt sunnib õppima ainult möödapääsmatu vajadus, kui seda vajadust ei looda, siis ei muutu ka mitte midagi."

"Narva ülesehitamisel on kindlasti lähemad 10-15 aastat riigi initsiatiivi vaja ning teatud osa riigiasutuste Narva üleviimine on siin väga õige samm. Suure osa Narvast (stalinkad ja hrušovkad) võiks heaga buldooseriga kokku lükata, uusarenduste ning ehk ajaloolise vanalinna taastamisega asendada. Ida-Virumaa on tegelikult väga kihvt ning tuleb lihtsalt ülejäänud Eestiga tugevalt integreerida."

"Narva muutis mitteatraktiivseks II Maailmasõja purustused ja edasine üheülbaline ülesehitustöö. Lääne turisti seisukohalt pole oluline, mis keelt linnas räägitakse, nagunii reeglina ei oska. Ka näiteks inglise keele oskusega pole teeninduses väga hästi."

"Peale kindluse pole Narvas midagi kena vaadata; šokiturismina võiks mõjuda Kreenholm. Kui ilm ilus, võib muidugi sõita Narva-Jõesuusse ja seal kenas rannas pikutada. Ringi sõita ka palju ei saa, sest riigipiir, soine jõekallas ja kaevandusalad ahendavad seda kõvasti, ka Peipsi äärde tuleb sõita suure ringiga, Jõhvi kaudu."

"Esiteks tuleks selle Narva Raekoja seinad ära puhastada ja värvida. Pole just eriline suur töö. Tehku seda venelased või eestlased, ükskõik, aga praegu tundub, et see ei huvita kedagi. Jätab mulje nagu Narva linnast polegi tõesti keegi huvitatud, ainult tehakse natuke juttu."

"Tuleks luua vabakaubandus tsoon ja selle kaudu alustada kaubandussidemete taastamist Venemaaga. Kindlasti oleks vaja luua vähemalt eritsoon Peterburi ettevõtetele. Praegune olukord on majanduslikus mõttes absurdne, kus 120 km kaugusel on 5 miljonit ostujõulist klienti, aga euroametnikud ei luba Eestil seda ülikasulikku eelist kasutada."