"Parimad olid Koit Toome Steinfeldtina (jube hästi tabatud tämber ja diktsioon) ja Ott Anne Veskina (uskumatult hästi tabatud miimika). Kaire Vilgats oli kah hea, ülejäänud - noh, nii enam-vähem. Hale oli ainult Mart Sanderi "Kuslap", kellel polnud Kuslapiga midagi ühist (Sanderilt oleks ikka oodanud, et suudab Kuslapi tämbrit natukenegi järele teha) ja polnud ka paroodiat. Kokkuvõttes siiski tore saade, ootan huviga järgmisi," arvab lugeja, kellega nõustuvad paljud.

"Ei saanud aru sellest, et miks kõik seda Nele-Liis Vaiksoo esinemist seal nii fännasid. Vahepeal kihutas ta seal laval ringiratast sellise kiirusega, et kaameral oli raskusi tema jälgimisega. Lapseootel Birgit küll sedasi laval ringi ei driftinud... Pealegi oli temal 100 korda lihtsam järgi teha noort naist (oles ise noor naine) kui Otil teha Anne Veskit (olles ise noor mees), aga sellest ei saanud pooled kohtunikud üldse aru," räägib teine.

"Sai näha, et isegi Bläck Rokitit on võimalik lörtsida - piinlik oli vaadata! Võis täheldada ka žürii nägudelt. Padar ja Vahtramäe ongi nõrgimad lülid. Vlassov samuti pehmevõitu. Teisi võib täitsa vaadata. Ahsoo, ka Sanderi Kuslap oli nõrk," ütleb kolmas.

"Väga positiivselt üllatasid Koit, Ott, Kaire ja Maia. Ja miks just nemad? Koit oli nii ehe, et kui ma poleks teadnud, et tegu on temaga, ei oleks ma osanud ära arvata, kes Steinfeldti "kestas" on. Ott laulis hästi ja miimika oli väga lahe, ei keeranud vähemalt vinti mingilgi määral üle. Kaire on lihtsalt artist, kes läheb vajadusel läbi tule ja vee. Väga-väga tubli oli! Ja Maia... tema on küll eelnimetatuist tunduvalt väiksema kogemustepagasiga, aga ta oli tubli ja vähemalt ei olnud teda piinlik kuulata-vaadata ning mis peamine, kuna ta ei ole tantsimisega sina peal, siis oli see kõik üks suur eneseületamine ilmselt ta jaoks.

Pettumuse valmistas Gerli. Temal on ju ometigi tohutud lavalised kogemused ja kogemus meediaga suhtlemisel ja ometigi oli teda eile nii piinlik kuulata-vaadata. Ülejäänud 3 etteastet olid küll tublid, aga ei jätnud erilist muljet," seletab üks kommenteerija.