Alljärgnevalt mõned lugejakommentaarid Lasnamäe soojakatkestusest rääkivale uudisele.

Rahvas:
See on Tallinna linna tegemata töö, sest viimaste aastate jooksul ei ole tehtud investeeringuid soojustrasside areguks ja välja vahetamiseks. Torustikud roostetavad ehk on avariilises seisus ja meeletu soojakaoga.

Sellest:
vist kõikidele ei antud teada. Meie pere sai ka sellest aimu alles pärast lõunat, samuti on kodus haige laps...

mäletan:
avariid Lasnamäel, aastaid tagasi. Väljas oli -20 ja pea otsekohe läks ka elekter, sest kõik üritasid mingeid soojendajaid sisse panna. Pidime oma haige evakueerima tuttavate juurde Nõmmele, sest ei saanud ju sooja teedki teha.

Elame ikka heaoluühiskonnas:
Muud pole öelda. Kohe kisa lahti. Nii õrnakesed ka ei saa olla. Nüüd on paras aeg üksteise lähedale hoida ja kallistada. Kui kunagi vene ajal Mustamäel meil külm radikad lõhki lõi, siis võtsime perega kaks suurt tekki, pugesme nende alla, tegime sooja teed ja rääkisime igasuguseid jutte. Nii mõnus oli. Jäime ellu.

Raadiku elanik:
ma ka ei saa aru, mis rike, see oli juba mitu päeva teada, et kaheks päevaks võetakse soojus ära. Olulisem on aga see, et mitte keegi ei maininud, et ära läheb ka soe vesi, mis on ju lastega perede puhul palju olulisem!

Blond:
Südamest kahju nendest inimestest! Olen kunagi Mustamäel elades 2 päeva olnud ilma keskkütte ja sooja veeta talvel ja see oli ikka väga jube.

Kah raadikust:
Teadet polnud, radikad soojad ja soe vesi ka, nii et vedas. Huvitav, kas sellepärast ongi täna 1°C võrra tuba soojem, kuigi ei tundu loogiline, automaat soojussõlm majal. Aga võimalik see on.. Aga lohutuseks ütlen, et praeguse välistemperatuuri juures eriti külmaks ca 20 tunniga ei lähe, seinad ja elamine on akumuleerinud mingi hulga soojust

Lugeja:
Soovitus oleks perel koguneda ühte tuppa. Kuna inimene on ise samuti küttekeha, siis mitu inimest ühes ruumis suudavad sisetemperatuuri üsna normaalse hoida ja magades võib ju rohkem tekke peale võtta, jahedas toas ongi mõnusam magada. Duši võtmisega peab muidugi hommikuni ootama aga kuuma teed või väiksemat pesuvett saab ka kuumaveekannuga valmistada.