"Mul on 4 viimast autot olnud kõik integreeritud bluetooth handsfreega. Ma ei saa aru kuidas on võimalik, et aastal 2016 sõidetakse uue Toyotaga ja pole sellist seadet peale pandud. See hind on ju nii madal võrreldes auto enda hinnaga uuena. See ei ole küll uue auto ostjale probleem. Ok, ma saan aru, et mõni "ärimees" sõidab edevuse pärast sellise autoga, aga pensionärist 2006 aasta Merscedes CLS-iga, mis on juba suht ürgne auto ja siis on telefon kõrva ääres. Aga uus auto? Kas tõesti ostetakse mitukümmend tuhat eurot maksev auto ja sentigi rohkem raha ei ole, et lasta bluetooth tugi paigaldada?"

"Probleem, millega politsei peaks hetkel tublisti tegelema, on telefoni näppimine ja facebookis vestlemine sõidu ajal. See on täiesti uskumatu, kui paljud inimesed istuvad sõidu ajal ja valgusfoori taga oodates telefonis. Siis jäädakse veel omakorda rohelise tule süttides "magama"..."

"Praegune seadus ei tööta, sest ahvatlus mobiil vastu võtta on väga suur ja mobiiltelefon on olemas 95% autojuhtidel. Paljudel uutel autodel bluetooth HF tehase poolt lisana saadaval, mõnel lausa standardvarustuses. Võiks teha sammu edasi ja teha reegliks, et kõik uued ja imporditud autod peavad olema varustatud käed-vabad süsteemiga."

"Tallinna liiklus on täis mobladega mölisevaid autojuhte, kes tekitavad pidevalt liiklusohtlikke olukordi, ega pane absoluutselt ümberringi toimuvat tähele. Mobiiliga roolis rääkimine on saanud juba tunduvalt ohtlikumaks kui joobes juhid, samas ei nähta selles erilist probleemi."