Minu kaastunne kirjutas: "Mikko! Mul varastati ka keldrist kahe metallukse ja kolme luku tagant - korterelamu keldrist.
Vargad tegid pneumoriistadega lukud katki sekunditega. Politsei tuli isegi kohale, ütles, et vargad võtavad osadeks ja müüvad osad kas rattaparandajaile või viivad Venemaale.
Mul oli Scott Peak, lasteistmega. Need värdjad ei võtnud isegi lasteistet maha, see oli veel hullem kahju kui ratas ise, sest samasugust pole võimalik saada.
Nii palju siis siseriiklikust kriminaalolukorrast.
Varastavad massiliselt, profiriistadega ja väga organiseeritult ja politsei on täiesti impotentne. Kultuuripealinn Tallinn 2011 - varaste paradiis!"

Kommenteerija Kahju soovitab, mida keldris hoida.
"Mina ei hoia juba vene-ajast midagi keldris, ainult vana träni ja tühju moosipurke. See ju hea paik varastele tegutsemiseks. Kahju seda öelda, aga Mikko Fritze sai ka meie "turvalist õigusriiki" oma nahal tunda.
Kõike tuleb korteris või kindlas kohas hoida (olgu see siis jalgratas, muruniiduk, autokummid vm."

Miks kirjutas, et pääsu ei ole ka uuemate korterelamute elanikel.
"Muidugi on jalgrataste vargus keldritest ülilevinud. Ka minul varastati ja minu majanaabritel, kokku viidi ühel ööl minema 6-7 jalgratast uue maja keldris asuvatest panipaikadest.
Lukud olid tükkideks murtud ja kui lukust jagu ei saadud, siis väänati toore jõuga katki külge keevitatud lukupidemed või väänati kõveraks piidad!"

Mamusja tunneb Mikkole kaasa: "...ja meil varastati ka eelmisel talvel keldrist jooksud (spets kallid võistlusomad 15 tuhhi kuskil) aga keegi pollaris pole midagi leidnud. Ja on ikka lugu küll. Vaene Mikkokene, kas pole ikka aru saanud, kus sa elad?"