"Ma olen 54-aastane mees. Bussides sõitnud üksjagu. Mitte kunagi, mitte kordagi ei ole ma bussis wc-d kasutanud. 2-3 tundi peab iga inimese põis vastu. Igavusest õlut või kohvi lürpida ja sellega endale (endale, mitte bussijuhile!) ise ebamugavusi tekitada, vat selle peale ei ole osanud ka tulla. See on tänapäeva sündroom, kus enda kusehädast tahetakse teha bussijuhi probleemi."

"Pole mõtet viriseda, sest buss sõidab Tallinnast Viljandi 2,5 tunniga, Valka 4 tunniga, Kohtla-Järvele kuni 2,5 tunniga, Narva 3-4 tunniga. Normaalsel inimesel ei teki selle ajaga mingeid vajadusi. Isegi mina, 74-aastane naine, sõidan Taisto bussidega mitu korda kuus pikka maad, ei ole ma kohanud ühtki pahatahtlikku bussijuhti. Kord Tallinnast tulles jõi üks mees 3 pudelit õlut ja nõudis mõni kilomeetrit enne Paidet WC-sse. Ei lubatud ja õigusega, ega ta enam kaine ka polnud. Mina oleks jätnud ta Paidesse."

"On tore, et bussides saab kasutada selliseid mugavusi, aga kulla inimesed, kuidas on võimalik, et vaevalt bussis istet võttes on kõigil kohe nälg ja tarvidus wc-d kasutada. Reeglina on peale pruukosti võtmist paberid põrandal, puru istmetel ja tore, kui oma istmepoolele ikka ära mahutakse ja söögipoolis enda ligi hoitakse. JÄkki hakkaks kuninglikult käituma, et klienti saaks kuninglikult kohelda?"

"Tegelikult siseriiklikult ei peagi tualetti bussis olema. Ekspressbussis võib aru saada, et seal tuleb mõni tund sõita ilma peatusteta, kuid peatustega liinid läbivad kohti, kus tualett on olemas. Küsimus taandub ikka tasule, mis tualeti eest küsitakse. Tegelikult bussis peaks olema samuti tasuline tualett ja kallim, kui bussijaamades ja saadakse hakkama küll. Kõik need tualettide puhastamised ja paakide veega täitmine on töö, mis bussijuht teeb omast vabast ajast. Sibi töö eest ei maksta."

"Olin ise aastaid bussijuht ja vetsudega oli alati probleemid. Oli inimesi, kes enda järgi koristasid ja oli neidki, kes potti peal jalgadega istusid ja servad täis pasandasid. Usun, et see on ikka inimeste endi tekitatud probleem, et neid ei usaldata. Vetsu on viisakatele kasutamiseks ja bussijuht pole koristaja, kes kaltsuga teiste sõnnikut peab puhastama. Õppige vetsu kasutama nii, et järgmiselgi on hea sinna minna, siis jäävad ka metsapeatused ära."