"Jõulupreemiate vastu ei ole midagi. Küll aga võiks uuel aastal pürgida selle poole, et lennud enam ei hilineks. See on üsna naeruväärne. Kaks korda olen lennanud ja mõlemad korrad on lend hilinenud (sama probleem 80% inimestest, kes Nordicat kasutanud). Connection flightina ei julge hetkel küll kasutada. Edu arendamisel."

"Seda summat nimetab siis Nordica esindaja sümboolseks? Esiteks enamikes firmades pole üldse mingeid jõulupreemiaid, teiseks kui on preemia, siis seda makstakse ainult juhul, kui firma on kasumis. Kedagi ei huvita mingid organisatsioonilised eesmärgid. Firma ei võta laenu selleks, et preemiaid maksta, aga Nordica sisuliselt just seda teebki. Nordica jaoks on see 200000 eurot 160 inimese vahel jagamine sümboolne summa, küll on ikka rikkad seal, et sümboolseks seda nimetada."

"Kui oma raha eest ettevõtlust teed, siis maksa preemiaid, palju tahad ja võid selleks isegi pangast laenu võtta. Kui jutt käib pisikese Eesti maksumaksja rahakotist, siis võiksid suu kinni hoida. 2-3 lennuki pealt aastaga 15 miljonit kahjumit teha on juba eriline oskamatus, mis pole meie pisikesele riigile jõukohane. Nüüd siis peame lisaks EA ka Sadama mahhinatsioone ja RB kinni maksma. Kus kohast see raha kõik võetakse? Meie pensionäride ja laste tuleviku arvelt?"