Elion teatas, et teeb muudatusi eKodu ja Kodulahenduse internetipakettide hindades ja kiirustes, mis tähendab, et umbes 90 000 kliendil tuleb hakata interneti eest rohkem maksma. Samuti toob ettevõte turule kiireima üle Eesti pakutava erakliendi internetiühenduse alla- ja üleslaadimiskiirusega 300Mbit/s.

Avaldame siinkohal valiku netikommentaare antud teemal. Selgub, et valdav osa lugejaist lubatud kiiruse suurenemisest hoolimata otsusega kuigi rahul ei olnud:

1. "Tere talv! Elion on ikka tõeline puuk. Olen nende rahakotti täitnud aegade algusest peale, aga teenust täies mahus pole kunagi saanud. Nii maksab internetiühendus 12 Mbit 20 € kuus, headel päevadel on kiirus 9 tuuris halvemal juhul kuni 7. Peale tõsist pöördumist ja pidevat kontrolli olen mõned kuud peaaegu 10 Mbit-i kätte saanud. Arvan, et kõigepealt tarbijale teenus täismahus kätte ja siis alles võiks rääkida hinnatõusust."

2. "Mul on hea meel, et ei ole Elioni klient."

3. "Ma just vaatasin, et praegunegi hind on ilge kirves. Kui veel kallimaks läheb, siis tuleb hakata turul ringi vaatama."

4. "Kas sa arvad, et Eestis on olemas mingi operaator või teenuspakkuja, kelle hinnad ei tõuse? Olen teatud asjaolude tõttu nii Elioni, kui Starmani klient korraga - mõlemi teenused tõusevad umbes-täpselt korrelatsioonis... nagu bensiinihind tanklates. Starman isegi (vähemalt mina ei pannud tähele) ei hoiatanud ette, vaid mingi kuu arvel oli teatud teenus lihtsalt euro võrra kallim."

5. "Kas teenuse kvaliteet ka paraneb? Millal tõusevad 12/1 paketi kiirused? Need on juba kümme(!!!) aastat samad olnud! On aasta 2014 ja 1mb uploadiga pole midagi teha!"

6. "Oooot, ega see ometi Elion ei olnud, kes hüüatas mõni aasta tagasi, et tasuta internet on inimõigus. Õige, oli küll Elion."

7. "Mida siin nüüd rohkem sõimata on. Kõik tõstavad hindu. Toidupood sind sellest ainult ei teavitata. Elion tõstab korra aastate jooksul siis vaja sõimata. Tobe."

8. "Hea, et Eesti energia lambist võrgupinget 300V-ni ei tõsta ja siis veel raha juurde ei küsi."

9. "Tarbijakaitase võiks ikka uurida, kuidas saab kliendilepingu sõlminud klientidel ühepoolselt lambist hinda tõsta!"

10. "Minul on Soomes ühendus Soneras, liitusin siin kuna Eestis on kohutavad hinnad. Soneras maksan kuus 25 eurot ja selle eest saan piiramatult helistada ja sms saata Soomes, Eestis, Lätis, Leedus, Norras, Rootsis ja kuu jooksul saan kasutada 21 GB netti. Nii et see, mis teie pakute on naeruväärne siin Soomes"