Kruusi poolt oli suisa 31,6% ehk 651 lugejat, mis on tugev tulemus, arvestades, et meie poolt oli pakutud välja kümme spordikommentaatorit.

Kalev Kruusile oli siiski tihedalt kannul ka Tarmo Tiisler, kelle valis oma lemmikuks 571 vastanut.

Neist veidi vähem, kuid siiski teistest enam, said punkte Lembitu Kuuse ja Ott Järvela (vastavalt puntkidega 251 ja 176). Toome teieni ka mõningad lugejate kommentaarid.

"Kommentaator peab olema asjalik, samas teadma fakte ja viskama ka kilde. Kruus ja Tiisler parimad. Järvela hõisked Eesti jalka meistriliiga mängudes on liiga üle paisutatud."

"Kruus, Paju, Tiisler sellest nimekirjast. Kruusi on lihtsalt mõnus kuulata, sihuke süüdimatu pula, mis ei hakka siiski segama. Paju ja Tiisleri korvpallireportaažid on ka kuulatavad-vaadatavad, piisavalt palju emotsiooni ja asjatundlikkust."

"Meeldib Osila, sest tema teadmistele ei leia Eestis vastast. Kõike, mida suust välja ajab, võib 100& usaldada! Kommentaatorite kiledaid emotsioone pole mul vaja - emotsioone on mul endal piisavalt!"

"Ott Järvela loomulikult!" Vend on teistest oma emotsiooniga mitmekordselt üle ja täpselt seda vaja ongi."

"Mis küsimus, enesest loogiline et Kruus!"

"Järvela täitsa meeldib, ainult häirib see, et kohe kui mingi ohtlik moment tuleb või, hoidku jumal selle eest, et värav, peab kiirelt heli vaiksemaks panema, muidu ajab terve maja üles. Kruus on selline lahe naabrimehe tüüpi kommentaator, kelle puhul on nauditav sportlaste ja tiimide üle nokkimine, aga sündsuse piirides siiski. Kuuse on legend suusatamise kommenteerimisel, aga jalgpalli juurest hoidku eemale, tegelikult meeldib ka Zelinski, kes on alati positiivne ja kannab oma emotsioonid hästi edasi, kuigi aegajalt isiklikuks minnes."

"Jalgpallikommentaatorina on Tiisler kindlalt parim, oskab ka suvalise külamängu suureks kommenteerida, Kruus ka hea!"

"Äkki spordikommentaatorid teeksid oma Eesti meistrikad. A'la mitmevõistluse vormis - erinevate alade kommenteerimisega. Kõik see oleks telepildis otsesaatena - nagu näiteks tantsusaade. Oi saaks huvitava/vahva õhtushow!"