"Tallinnas on nii mõnigi selline koht, kus buss peab peale peatusest väljumist kohe kolmandasse, vasakpöörde ritta keerama. Igas sellises kohas käib mingi tsirkus. Kui bussijuhid viisakalt sõidaks ja ei trügiks, tuleks nii mõnigi kord ilmselt otse sõita. Tallinna liiklus on selline nagu ta on ja bussijuhid samasugused nagu kõik ülejäänud," arvab üks lugeja.

"Kusjuures niimoodi ei ülbitse bussijuhid mitte ainult seal vaid ka paljudes teistes kohtades. Ikka väga nõme! TAK-i buss number 659 keeras mulle niimoodi jõuga ette Kiviku bussipeatuse juures. Samuti on tihtipeale näha, kuidas bussijuhid reisijate nina eest bussi uksi kinni löövad ja minema sõidavad, et paari sekundi pärast sealsamas valgusfoori taha ootele jääda," on teine pisut täpsem.

"Sama idiootsus toimub ka siis, kui Tehnika tänavalt vasakule Kristiine ja Õismäe poole viadukti alla sõita. Tehnika-Endla-Luise ristmikul kaotati ristuva tee bussiraja pärast üks rida konkreetselt ära, kuigi ristmik on väga umbes ja tiheda liiklusega. Nüüd aga on vähemalt ülepäeviti näha üht bussi 741TAK liinil 32, mis lihtsalt raiub ennast üle ristmiku helepunasega ja reast, mis peaks minema otse. Sealt otse minevast reast sõidab tema aga vasakule ning tekitab selle ärakaotatud rea juurde. Lihtsalt ülbelt paneb kogu aeg. Rääkimata asjaolust, et tänu nendele kogu see ristmik kokku kuivatati ja terve linn neid lollakaid bussiradu täis maaliti!" ütleb ärritunud linlane.

"Sõpruse puiesteel Linnu tee peatusesse suunaga Mustamäe poole võiks ka vaatama tulla, mida trollid ja bussid teevad. Selmet peatusest edasi sõita mööda bussirada (mis ju ongi neile bronnitud), keeravad need kohe autorajale. Ja mitte nii, et suunatuli sisse, vaade tahavaatepeeglisse ja keerab, vaid ikka nii, et uksed kinni ja hopp - kohe vasakule, kas või matsuga!" kirjutab liikleja.

"Täpselt samasuguseid ohtlikke olukordi kutsuvad esile kõik bussijuhid Viru hotelli juures mööda Pärnu maanteed linnast välja suundudes. Esimesest reast kohaltvõttev buss pöörab seal kohe, mitte mingisugust kiirust omamata, kolmandasse ritta. Juhtusin seda mitu päeva järjest nägema ja oht avariiks oli igal korral käegakatsutav. Nimelt keeravad bussijuhid julmalt ette (ja isegi lausa selga) kõikidele autodele, kelle jaoks Pärnu maanteel on liiklemiseks jäetud ainult üks rida," teab üks lugeja rääkida.

"Massiline rikkumine käib igal pool. Üks koht, kus kohtab seda igapäevaselt, on Toompuisteelt Tehnika tänavale keeramine, kus buss sõidab ülbelt reast, kust võib sõita ainult otse. See on iga päev nii ja midagi ei võeta ette! Lisaks toimub massiliselt, et bussijuht ei lase jalakäijaid üle ülekäiguraja, vaid sõidab või otsa. Igapäevane on see näiteks Narva maanteel, kui buss pöörab Pirita poolt tulles enne bussiparki jõudmist ja enne Coca-Cola Plazat paremale. No seal sõidetakse kasvõi üle varba sul. Üldse on bussijuhid väga ülbeks läinud ja see hakkab juba ohtlikuks muutuma," arvab teine.

Mõned lugejad on aga seisukohal, et totrate reeglite eiramine on vabandatav.

"Alati, kui kuskil massiliselt korda rikutakse, on tegemist lollakalt kehtestatud korraga," arvab üks lugeja, kellega nõustuvad paljud.