Avaldame siinkohal mõned lugejate kommentaarid artiklile Presidendi kodutallu osteti riigi raha eest 11 000 eurot maksev ATV

Aivo Vammainen

Oleks saanud ka ju teenusena osta. Oleks möni kylamees tööd saanud. Ei poolda iga sendi yle näägutamist aga veidi kummaline hakkab see asi tunduma.

hmm

11000 € eest oleks külamees kuni nende surmani seda lund lükanud! Ja veel nende laste surmani! Atv peab aga 5 aasta pärast välja vahetama.

keenjus

Eesti presidendil peaks olema ametlik riigile kuuluv residents ja igasugu Ärmadega peaks olema lõpp. Ärma talus on piirid väga ähmased, keegi ei saa aru kustmaalt jookseb piir presidendipere ja presidendi kantselei rahakoti vahel.

talunik

Mis virin, esindus talus peabki ju tehnika ka olema millega seda korras hoida. Iseasi, kas nüüd 11 000 ATV selleks mõistlik on. Sama raha eest oleks suht korraliku traktori juba saanud ja traktoriga saab muudki peale ringi sõitmise teha.

Merike

President saab ju palka ja ta nainegi on rahaliselt toetatud, mille eest ostku, mida nad oma kodus vajavad!!!

vabsee

Odavam ja tõhusam talvel lume lükkamiseks oleks olnud vana roostes ja õline belarussi traktor.. Kui nüüd atv-ga suudetakse teid puhastada siis mina olen chuck norris.