Õnneks loobusime (hind 1000 eurot laud). Otsustasime ülejäänud rahvaga tavapäraselt oodata ning nautida õhkkonda.

21.30 hakkasid inimesed kisendama ja kõik vaatasid ainult Dubai Downtowni hotelli. Esialgu ei oodanud keegi midagi sellist, aga tule levik oli nii kiire, et ca 13 korruselt levis tulekahju ca 55 korrusele. Peale seda tekkis inimestel juba paanika ning kõik hakkasid kaugemale minema.

Leegid läksid nii võimsaks, et süütasid allolevaid korruseid ning arvatavasti levis tuli lõpuks alla välja, kuid meie nägime, kui põles ka ca 5 või 6 korrus. Hiljem levis tulekahju edasi hoone vasakule küljele (meie silme läbi hotellile vaadates), kus kogus jälle hoogu üles, haarates kaasa uued rõdud. Tulekahju sai esialgsetel andmetel alguse restorani osast, mis peaks asuma ca 9 v 10 korrusel mis on avatud terassiga.

Ca 11.30 kohaliku aja järgi toimusid 5-minutilise vahega kaks väga tugevat plahvatust. Kella 2.30 ajal, kui ise kesklinnast naisega lahkusime, olid veel umbes 30-45 korrustel leegid aknast välja, kuid tulekahju ei olnud enam nii tugev.

Ilutulestikku ära ei jäetud ning see toimus plaanipäraselt 00.00. Kahjuks enamus inimesi seda ei näinud ja kõige parem vaatekoht oli evakueeritud, kuna seal asus Downtown hotell, mis põles.

Pärast ilutulestikku olid inimesed rahulikud ning tulekahjust ei tehtud enam absoluutselt välja."