Uurisin veel asja. Leidsin probleemi: VARJATUD SUHKUR ja IGASUGUNE SUHKUR (ka suhkur, mille nimi ei ole suhkur). Läksin üle hautiste peale (peamiselt kala, köögiviljad, mis kasvavad maa peal ja ürdid). Ühe kuuga langes kaal 8 kilo ja jõudu tuli juurde. Ah jah, käisin poes tomatipastat ostmas. Küsisin: "Kas teil ilma suhkruta tomatipastat on?" Vastati: "Jah, on küll. See siin on agaavisiirupiga." No comment.

Päeva jooksul tohib süüa maksimaalselt ca 24 grammi IGASUGUST suhkrut. See peaks olema umbes 6 teelusikatäit. Sinna alla käivad ka puuviljad ja puuviljamahlad ning muud tervislikud toidud. Paljud inimesed, kes nägid oma silmaga minu suurt kaalulangust (mille ajal sõin ROHKEM kui enne) palusid mult abi, et ka kaalu langetada. Palusin siis neil kirjeldada, mida nad eile sõid. Mitte kunagi ei jõudnud me hommikusöögist kaugemale. Kogu päeva maksimaalne suhkrukogus oli juba täis.

Ma arvan, et see päev, mil toiduainetetööstuse juhid lähevad kohtu alla, ei ole enam kaugel. Minu vanaema käis EW ajal hambaarsti juures. Arst soovitas tal suitsetada üks sigarett. Praegu ajab naerma? Siis oli see normaalne.

Suure suhkrusisaldusega kohupiimakreeme, kastmeid jms. võib edasi müüa, aga pakendil peaks olema tekst OHTLIK või paksu ja väsinud laiba foto. Olen näinud sigaretipakil sinaka laiba pilti. Külmiku uks oli pooleldi lahti ning laibast oli tehtud foto.