Sõber selgitas, kuidas tema vanem õde kord selle teooriaga välja oli tulnud. Nimelt on õde kahekordne ema ning väga hästi kursis väsitava päevakavaga pisikese põnni kõrval. Õe sõnul polnud tal mõnikord mahti nägugi korralikult pesta, kuna laps nõudis pidevalt tegelemist. Samal ajal jäid naisele silma teised noored emad, kes ülimalt hoolitsetud välimusega vankrite taga meeste pilke püüdmas käisid. Lähemal uurimisel selgus iga kord, et naisel puudub kindel suhe ning lapsega jalutamine täidab ka uue mehe otsingu eesmärke.

Ega veninud dressides ja lääpa tallatud botastega just kõige paremat meest hoovi tõmba. Pigem lähevad peale ikka paremaid omadusi rõhutavad rõivad ja sätitud soeng koos maitseka meigiga.

Testisin minagi seda sõbraga koos märgatud ülihea välimusega noort ema. Möödudes viskasin tunnustava pilgu ta poole ning kohe oli aru saada, et huvi tutvumiseks on naise poolt ka olemas. Mu pilgule järgnes kiire naeratus ning niigi korrektset riietust hakati veel korrektsemaks siluma.

Üldises plaanis on vägagi arusaadav, miks last üksi kasvatavad naised annavad endast kõik, et perele tuge leida. Üks asi on iseendale seltsilise leidmine ja teine asi materiaalne kindlustatus ning lapsele isafiguuri paika panemine.

Vanasti pakkusid mulle väga nalja meeste poolt lisatud tutvumiskuulutused, kus ilutses tekst: "Laps pole takistuseks." Nüüd aga tunnustan neid tublisid mehi, kes on valmis omale lapsega naise kaasaks valima! Teie püüdmise ja hoidmise nimel nähakse kõvasti vaeva ka.