On meil valitsuses sotsid või tsentristid, rahvuslased, isamaalased, reformlased - mina soovin, et meie riigi eesotsas oleksid täiskasvanud, haritud, suurte ja mitmekesiste kogemustega(!) targad ning üdini ausad inimesed.

Noormehi ja noori naisi tuleb edutada ning premeerida, kuid et nüüd kohe riigikogu liikmeks, ministriks, saati siis veel peaministriks. Esmalt peab inimeselaps näitama, kuidas ta oma eluga iseseisvalt hakkama saab. Millised on olnud tema õpiteed ja töökohad, milline on tema perekond, millisteks on kasvanud tema lapsed. Kas meesterahvas ise ikka on kaitseväes teeninud või peab ta ennast sedavõrd eriliseks, et juba sünnilt tark väepealik ja osav sõjamees.

Mis puutub iseseisvalt hakkama saamisesse, siis parteikontor või/ja selle lastemängunurk, sellel nüüd küll ei ole iseseisvalt hakkamasaamisega
vähimatki pistmist.

Lõpetaks õige selle poliitjura, lõpetaks ära selgeksõpitud moodsate väljendite ning keeruliste võõrsõnade abil "kogenud poliitiku" mängimise - see tühikargamine pole viinud meid kuhugi ja ei vii ka edaspidi. Teeks õige nii, et inimesed ei peaks piinlikust tundma.