Mees ise on hilistes kahekümnendates ning kannatab ärevushäire all. Oma murest räägib ta alati kohe tutvuse alguses ka teisele osapoolele. Üllatuslikult jääb enamik naisi siiski edasi suhtlema. Ühel hetkel aga tundub, et pigem ei ole hoopis tutvuda soovinud naistel ülemisel korrusel kõik korras.

Ega asjata öelda, et normaalne inimene leiab omale partneri siiski reaalsest elust. Internetis tutvumine on muidugi mugav, aga tõenäosus vägagi omalaadse persooni otsa sattuda on kordades suurem. Minu internetitutvuste aeg on õnneks aastate taha jäänud.

Tookord tutvusin oma kodulinna neiudega, kellest kahega isegi väljas käisin. Eriliselt jäi meelde ühe karatehuvilise neiu kohtingule saabumine. Mingil põhjusel oli sportlik neiu kuidagi eriliselt kohmakas ning taarus tugevalt. Kahtlustasin juba võimalikku joovet, kuid ilmselt see oligi konkreetse inimese eripära. Edasised kohtingud selle neiuga läksid veel kohmakamaks. Alati suutis naine end peaaegu pikali komistada. Ühisel peol valas ta aga oma joogipudeli kenasti sõbra esikuvaiba peale laiali.

Kui tagasi mõelda, siis ainus meeldiv asi selle neiu juures oli sportlik füüsiline vorm ning sobilik pikkus minu jaoks. Sain end tema kõrval ikka väga pika mehena tunda ja seetõttu mõnda aega end tema kõrval hoidsingi. Ühiseid jututeemasid aga ei tahtnud tekkida ning oma karatehuviga ta mind omakorda võluda ei suutnud. Meie harvad kohtingud kulgesidki üksteisega paralleelselt rääkides. Mõlemad pidasime monolooge, kallistasime hüvastijätuks ning liikusime oma kodudesse laiali ära.

Netitutvustega on tegelema hakanud ka üks mu kahekümnendates eluaastates naissõber. Naine läks hiljuti suhtest lahku ning otsib nüüd uusi huvitavaid tutvusi. Neid ta isegi leiab, kuid sõelumine ja sõkalde eemaldamine teradest on ikka paras peavalu.

Nii mõnigi kord on neiu komistanud labaste ja nilbete meeste otsa. Paaril korral paluti muuseas armukeseks. Nende prohmakate kõrval on naine aga siiski leidnud mõnegi toreda mehe, kes huvi tunneb ja vahel välja kutsub. Kas ta ka oma armastuse internetist leiab, on veel lahtine. Mina soovitaks tal pigem päris elus mõned sammud ette võtta.

Väga mõnus koht uute ja huvitavate inimestega kohtumiseks on töökoht. Viimase paari kuu jooksul olen leidnud mitmeid vahvaid sõpru just läbi ühiste töökohtade. Sellise tutvumise eelis on vahetu nägemine ning suhtlemine inimesega. Kiirelt saab selgeks, mis klapib omavahel ja mis mitte. Edasine on vaid vormistamise küsimus ning numbri küsimisest võib areneda nii mõndagi.