Ja totaalselt rikkus tuju ära see hääletamine: no see oli ikka nali küll, kui parima sketši valimise asemel tuli hoopis vahepaladeks olnud laule hindama hakata! Paljud ei saanud sellest aru kuni hääletamise lõpuni, sest süsteem paistis ju olevat selge: iga sketši juhatas sisse vastava numbriga vahepala – seesamune eelmainet muusikaline etteaste. Lõpus alles hakkas asi kahtlaseks minema, sest kuhu jäi kümnes sketš?! Kerli juhatas selle kenasti sisse oma lauluga, aga mida polnud oli kümnes nali. Kas loodeti, et Kerli – pisike nagu ta on – oleks pidanud ise pompöösse sketši korraldama peale etteastet.

Kas tegemist oli mingi tujurikkujaliku labase ärapanemisena, et peale Kerli laulu ei sobinudki enam nalja visata? Ei, asi ei ole nii hull, asi on veel..., asi on teisiti. Tagatubadest kostus info, et korralik sketš number kümme oli olemas, aga kuna helimehed keerasid Kerli vokaali päris tuksi, rikkusid sellega Avandi ja Sepa tuju ning see jäigi ette mängimata. Nii rikutud oli see tujurikkujate tuju.

Jah, järgmine kord "Tujurikkujat" tehes, peaks ikka laule ja asjapulkasid puldi taha hoolikamalt valima, sest muidu ei ole mingit korralikku tujurikkumist, on vaid selline juhm irvitamine.