Niinimetatud vasakliberaalne poliitika on viimased aastad püsinud puhtalt järjest suuremate valede tiražeerimisel massimeedia kaudu, seda nii USAs, Lääne-Euroopas kui ka Eestis. Ükskord saab inimeste kannatus lihtsalt otsa.

Eriti rumalalt ja riigi huvide mõistes vaenulikult käitusid meie nn vasakliberaalid, kes on kuude kaupa Trumpi peksnud kõige rumalamate ja otsitumate süüdistustega, samas maha vaikinud absoluutselt kõik Clintoni negatiivsed pooled, millest USAs väga palju räägiti.

Ole sa kui riigimehelik tahad, aga kui sa saad teada, mida kirjutasid sinust konkreetse riigi tähtsamad meediaväljaanded ja isegi mõned poliitikud, siis see paratamatult mõjutab sinu suhtumist.

Aga ega siis vasakliberaalid ei oma mingit selgroogu, vaid see seltskond koogutab alati tugevama poole. Vaikselt hakkavad nad nüüd leidma Trumpi positiivseid külgi. Varem, kui posijad ennustasid Clintoni kindlat võitu. Seda nad ei aga "näinud". Fakt on aga see, et seda seltskonda tuulelippe ei saa ega tohi usaldada.

Ei ole Trump ei deemon ega kurjuse kehastus. See on mees, kes seljatas sisuliselt üksinda väga hästi rahastatud poliitilise riigiaparaadi, kes tegi kõik, et mitte neid valimisi kaotada. See näitab, et tegemist on vaieldamatult talendiga. On aeg seda tunnistama hakata!