Trump on alles mitte keegi! Isegi kui presidendiks saab, pääseb ligi kõiksugu lepingutele ja nende lisadele, aidatakse tal nendest aru saada, sest ta näikse elavat veel kodusõja aegades. Aliansi lepingu juures ehk hakkab alles mõtlema! Katsugu öelda presidendina midagi sellist, kohe on suursaadik meil vaibale kutsutud aru andma, mida see ütlus tähendas või kuidas seda mõista!

Kui vastus on selline, et nii nagu öeldi, nii tulebki mõista, siis saadikud tagasi kutsuda ja EL-ilt küsida, kas kolm Balti riiki on võrdselt nende poolt NATO 5 punkti alusel vajadusel kindlalt ründajale koos vastu astuma või loovutame oma kaitse Venemaale? Vot nii väärikalt peaks sellisel juhul käituma minu nägemuse puhul.

Poola läheks keema ja see tähendaks EL-is suuremat tormi kui teeklaasis! Britid on kindlasti meie meelt. On nad ennegi meid abistanud relvadega, mundritega ja laskemoonaga ning ise osalenud lennukitega. Vabadussõda näikse nii või naa tulevat koos Soome, Rootsi, Poola ja Britanniaga, kui trumpidel mõistus koju ei tule ja Euroopa mökutama hakkab. Küllap siis Taani, Norra ja riburada veel naabreid liitub, kes järjekordset terrori Euroopas näha ei taha.