Ilmselt on paljud kursis sellega, et üldiselt ei ole soovituslik enne magama minemist süüa, kuna öösel soovib puhata ka teie magu, mida ta aga teha ei saa, kui te enne magamaminekut kõhu täis olete söönud. Samas usun, et suur osa lugejatest ei ole kursis sellega, milliste toitude söömine, tagab õnne korral meile parema une.

Esimesena soovitatakse juua sooja piima, arvatavasti nõustuvad sellega kõik, kes seda on proovinud ja kellele soe piim meeldib. Nüüd on ka teaduslikult tõestatud, et soe piim parandab meie und, kui me seda enne magama minekut tarbime.  

Veel soovitatakse süüa banaane. Banaanid sisaldavad kaaliumi ja magneesiumi, mis aitavad lihastel lõdvestuda ning seega annavad meile parema une. Banaan on ka muidu kasulik ning poodidest igal ajal kättesaadav, seega on hea teda enne magamaminekut süüa.

Viimaseks soovituseks on süüa kirsse: kirsid sisaldavad huvitavat ainet - melatoniini, mis reguleerib meie sisemist kella, soovitatakse tarbida umbes tund aega enne magama minekut. Kui tooreid kirsse ei ole võimalik süüa, võib need asendada ka kuivatatud kirssidega, kirsikompotiga või kirsimahlaga.