Poliitikud pööravad rahvale tähelepanu ainult valimiste eelsel ajal, et tühje lubadusi anda ning selle peale raisatakse suuri rahasummasid.

Maaelu on hävitatud. Külades enam lehmi ei peeta, sest Euroopa Liidu nõuded on karmid ning ei võimalda tavalisel lehmapidajal piima toota.

Kas see on tõeline Eesti Vabariik, kui meil pole enam oma Krooni?

Eesti Vabariik oli meil sel ajal, kui meil oli oma raha - Kroon. Nõukogude võimu ajal tehti seadused Moskvas, nüüd tehakse Brüsselis.

Valimisseadus võimaldab senistel poliitikutel ikka ja jälle uuesti võimule pääseda. Rahva poolt antud hääled ei loe kahjuks. Valitsuse moodustavad need poliitikud, kel on ühised poliitilised huvid. Kas see on õige ja õiglane?

Kohalikud valimised toimuvad täpselt sama süsteemi järgi. Vallavanem või linnapea valitakse vallavolikogu või linnavalitsuse eelistuse, mitte rahva tahte kohaselt.

Hästi elavad praeguses Eesti Vabariigis ainult aferistid.

Meditsiinist on saanud äri. Vaesemal inimesel on naeratus juba ammu auklik, sest raha hambaarsti juurde minemiseks pole. Töötud peavad ravi ja tervisekontrolli eest maksma mitmekordset hinda.

Paljud inimesed on sunnitud tööle minema välismaale, sest meil ei maksta tehtava töö eest väärilist tasu.

Pidevalt räägitakse tööpuudusest. Ega tööpuudus eriti suur pole, aga kui töö eest sandisente makstakse, siis pole mõtet orjata aferiste ja kulakuid.