Juba esimesel minutil, kui kabinetis pikali olin ja kosmeetik mulle teki peale pani, tundsin jubedat suitsuhaisu. Lootsin, et see läheb mööda, aga paraku mitte... Kui naine oma näppudega mu näo kallale asus, oleksin tahtnud öökida. Hais, mis tema sõrmede küljest tuli, oli iiveldamaajav. Ilmselt oli tegu ahelsuitsetajaga, kes oli viimase mahvi tõmmanud vahetult enne minu tulekut. Seebilõhna tundsin samuti, järelikult üritas ta käsi sigaretist puhtaks pesta, kuid see paraku ei õnnestunud. Lisaks kõigele näris ta terve hoolduse aja nätsu, üritades peita jõledat suitsuhaisu, mis tema suust tuli. Ka see ei õnnestunud...
Õnneks oli tegu kõige tavalisema ja kiirema näohooldusega, nii et sain sealt üsna kiiresti minema, kuid esimese asjana läksin koju nägu pesema. Sellest sigaretihaisust ei saanud kuidagi lahti ja see kummitas mind veel terve õhtu.

Taolist kogemust pole mul enne olnud, aga tahtsin seda teistega jagada ning kosmeetikute südametunnistusele koputada. Sigaretisuits ei käi meeldiva salongikülastuse juurde. Kui sa ikka oled aastaid suitsetanud, siis sa ise ei tunne, et su näpud haisevad, kuid mittesuitsetajad tunnevad seda liigagi hästi. Eriti kui su töö on oma sõrmedega nende nina juures tegutseda. Nätsu närimine töö ajal lahtise suuga ei ole ka eriti viisakas.

Mina küsin edaspidi alati aega broneerides, kas kosmeetik suitsetab, sest sellist kogemust ei taha ma enam kunagi saada.