Varem pole see teemaks tulnud ega ole sellele ka mõelnud. Eile sai siis pisut teisel ajal koiba sirutama mindud. Ilm oli ilus, läheduses mitu üritust ja rajalgi ja selle ääres hulk inimesi.

Ja kui ringi vaadata siis tõesti tunned ja näed kuidas mõnest pingil istuvast "härrasmehest" möödudes sind pealaest jalatallani üle takseeritakse. Või mine tea, ehk vaatavad kui napakat kes viitsib sooja ilmaga siin lipata selasemel, et näiteks õlut nautida.

Samas ka neid nn lantijaid on mingil määral võimalik ka rajal eristada nendest kes lihtsalt sportima on tulnud. Üldjuhul nad kulgevad rajal, riided on sätitud ja moekad, ka lõhnaga ei ole koonerdatud. Kui mõni tuleb sulle ikka peale pikka disdantsi vastu nägu punane peas kõvast pingutamisest siis nende kepsutajatega nii ei juhtu.

Teisalt on ju tore, et inimesed spordirajale lähevad, olgu need eesmärgid siis millised iganes. Liikumine tuleb igati tervisele kasuks ja seltsis ehk segasem. Kuigi minu meelest sellised imalad külgelöömis katsed peaksid jääma antud valdkonnast väljapoole.

Isiklikult ma näiteks ei ole eriliselt huvitatud mingite tutvuste loomisest kui ma sportimas käin. Sest see on aeg mis ma olen enda jaoks võrnud ja ma tahan seda nautida. Samas kui nüüd unustada nähtud uudiste lõik ja omasoodu edasi liikuda, mitte panna tähele neid kulgejaid, siis ei ole hullu midagi.

Tore on vaadata pigem neid tervisesportlasi, kes samuti on rajal tervise pärast ega lase kõrvalistel isikutel oma eesmärke segada. Eks need inimesed kes on tulnud kaaslast otsima leiavadki mõne omasuguse otsija ja edaspidi kulgevad nad juba koos.