"Kõik on suhteline ja oleneb, mida potentsiaalne kolija väärtustab. Vilniuse kesklinn on täis hüper-super kontorihooneid. See näitab, et Leedu näeb kaugemale kui ühekordne kapitali juurde meelitamine. Aga kui lähed 200 meetrit kesklinnast eemale, tuleb vaadata, et lagunevatest hoonetest miskit pähe ei kuku. Ühistransport on jube. Kaunas on veel masendavam. Riia on hoopis teine teema, aga odav pole see kohe kindlasti mitte. Riia üldpilt ei ole nii nukker kui Vilniusel. Tallinn on elukeskkonnana parim ja siin tuleb esmalt tükk aega elada, et see vildakas poliitika nähtavaks ja tunnetatavaks saaks..."

"Tallinn pole kahjuks nii atraktiivne nagu on Riia. Tallinna kesklinn on jalakäijavaenulik, autokeskse planeeringuga linn. Lähiaastatel on mitmeid positiivseid arenguid oodata (peatänav, Tammsaare park, linnakeskuse sidumine merega), ent ka negatiivseid."

"Tallinn on elamiseks väga hea linn. Tallinn ei ole väga suur, kõik on käe-jala juures ja kliimal pole midagi viga. Niisugune kliima on ju nii Soomes kui ka Rootsis, 4 aastaaega. Kogu aeg ei pea ju soe olema! Tore on jalutada jahedas Tallinnas, vanalinn on alati huvitav, korterid on võrreldes Soome ja Rootsiga lausa VÄGA odavad ning restoranid samuti. Riia on ju uhkem, selge see. Väliseestlane valib muidugi Tallinna või mingi muu koha Eestis, saab rääkida eesti keeles ja süüa eesti toitu! Mis puudutab vildakat poliitikat, siis kõiki see ei huvita. Inimesed tahavad lihtsalt rahulikult elada, poliitika üle nad pead murda ei taha. Ja veel - Soome on Tallinnale väga lähedal. Ka Rootsi. Soomest saab sõita Peterburgi ja Moskvasse. Nendes linnades on kõrgel tasemel teatrielu, näitused, kontserdid. Baltimaadest on kõige uhkem Riia, aga kõige mõnusam on siiski Tallinn."

"Riia ja Vilnius on siiski täielikult nõukogude koloriidi ja elukorraldusega linnad. Võiks öelda lausa venepärased kolkad. Ainuke läänelik pealinn Baltimaades on Tallinn, mis areneb kiiresti ka sotsiaalselt. Korralik ühistransport, elanike heaolu, roheline mõõde linnas - see on kõik see, mida pole Riias ega Vilniuses. Forbes ei tunne asja või on meelega pahatahtlik. Ilmselt mõlemat."