Pühapäeval, 21. märtsil sõitsin trollis nr 4 koos õega. Läksime trolli tagaotsa, kuna seal polnud rohkem inimesi. Mina istusin viimasele pingireale ja mu õde seisis mu ette. Meil oli sõita kõigest üks peatus. Kahe peatuse vahel tuli trolli eestpoolt meie poole reisisaatja, kelleks oli nooremat sorti mees. Teda häiris viis, kuidas ma istusin, jalg üle põlve. Ta väitis, et see paneb teiste inimeste, kaasa arvatud tema enda, elu ohtu. Mina olin algul šokeeritud ja ei kavatsenudki end liigutada, kuna ma olin tõesti seal tagaotsas koos oma õega ainukesed ja minu istumisviis poleks kuidagi saanud kedagi ohtu seada. Tema rääkis endiselt, et niimoodi ei tohi trollis istuda ja et see ei meeldi talle. Järgmises peatuses käskis ta meil trollist väljuda ja seda me ka tegime, kuna see oli meie peatus.

Igatahes oli see väga hullumeelne käitumine reisisaatja poolt. Ma oleksin aru saanud, kui ma oleks toolide peal hüpanud või muud moodi määrinud neid, või teinud spagaati ja sellega teisi ohtu seadnud, kuid mitte selles polnud asi. Ka reisisaatja silmad olid veidi hullumeelsed, ehk tulenes sellest ka tema käitumine.

On sul midagi sarnast meiega jagada? Saada oma lugu meiliaadressile rahvahaal@delfi.ee või kasuta lehe vasakus servas olevat Rahva hääle vormi.