Viimase kolmapäevase saate kohta ma lihtsalt muudmoodi ei saanud. Nimelt olen ma äärmiselt pettunud saate ühes osalejas, kelleks on Liisa.

Ma usun, et me kõik oleme kunagi vaevelnud südamevalu käes. Sloveenlane Žiga on kahtlemata kena ja tore noormees ning ma mõistan Liisa olukorda, kuid leian, et see ei anna talle õigust käituda nii, nagu ta seda tegi kolmapäevases saates. Sten oli minu arvates ääretult südamlik ja romantiline, mulle avaldas ta väga sügavat muljet. Ma ütleks, et Eesti mehe kohta oli ta isegi üllatavalt romantiline.

Ta läks isegi nii kaugele, et üritas Liisale valmistada mõne üllatuse pea iga päev. Küll kinkis ta neiule lilli, küll pani tema jaoks kapi kokku, küll valmistas õhtusöögi. Samas ei teinud Liisa muud, kui virises! Me ei kuulnudki tema suust muud kui lauseid nagu "No selle Jyski kapi oleks ma ise ka osanud kokku panna."

Eriti vihastas mind tema käitumine nende viimasel ühisel päeval. Põhimõtteliselt viskas Liisa Steni oma korterist välja! Ma ei suutnud uskuda, et ta isegi ei tänanud teda nähtud vaeva eest. Steni käest sai ta ju kolm korda rohkem kui ta eales sai Žigalt, tahmane konservikarp kaasa arvatud!

Ma pole küll mingi romantikaekspert, ent minu arvates ei leia ükski naine niimoodi käitudes endale meest. Loodan, et Sten kohtab tulevikus kedagi, kes tema pakutavat tõeliselt väärtustaks.