Reaalsuses on enamikule õrnema soo esindajatele oluline mehe välimus ja paljudele ka raha, muu teid ei huvita. Mistõttu on valus lugeda neid uudiseid ja lugejakirju, kus preilnad räägivad, kuidas neil oli või on vägivaldne joodikust mees või muidu jobu.

Kui valite endale meest eelkõige välimuse ja rahakoti järgi, siis pole midagi imestada, et teile satuvad kehva iseloomuga mehed. Näen pidevalt, kuidas kaunid naised on koos mingite täiesti mõttetute jorssidega, kel keskmisest kenam välimus või auto.

Olen keskeale lähenev mees, kole enda arvates ei ole, aga mingi iludus ka mitte. Paraku on naiste nõudmised välimuse osas nii kõrged, et mina neid täita ei suuda. Olen aastaid endale kaasat otsinud ning juba lootust kaotamas. Et ma naisterahvast tähtsaks pean ja teda hästi kohelda soovin, ei huvita kedagi.

Võin kohtingutel pingutada palju tahan, olla härrasmehelik ja meeldiv, aga järgmisi kohtinguid ei tule. Mõnelt naiselt olen suutnud ka põhjenduse välja võluda ning see on alati sama: ma pole välimuselt nende maitse ja pole piisavalt pikk.

Ei ole mõtet teil daamidel mehi kiruda ega kirjutada nutuartikleid sellest, millised sead mehed on. Vaadake parem peeglisse ja mõelge selle peale, mille järgi te neid mehi valite. Oodatakse printsi valgel hobusel, keda ei ole ega tule. Siis aga võetakse lohutuseks suvaline joodik, kel piisavalt kena välimus.