Multivara firma juhatuse liige Arno Tali selgitas, et uuris ja vestles antud situatsioonis selguse saamiseks ka autojuhiga. "Vabandame, kui tegevus liiklust häiris, aga valitud sai keskkpäevane kellaaeg sellepärast, et see ei segaks tipptundide liiklust ja autovoog oleks võimalikult väike. Väikest viivitust sellises asukohas oleva tellija jaoks 100% ära ei saa hoida," nõustub Tali, et manööverdamisega liikluse häirimine tekkis, kuid valitud sai parim aeg päevast.

"Teeehituse-ja tehnika transport võib alati kedagi häirida, aga muudmoodi ju ka ei saa. Piltide pealt pole näha, et tegelikult oli linna poolt ülekäiguraja juures märgistus ja Viimsi pool helkurvestiga inimene, kes tollel hetkel liiklejatele märku andis ja liikluse sujuvust reguleeris," selgitab Multivara juhatuse liige, et tegelikult oli liikluses tekkinud kerge segadus märgistatud ja inimesed olemas.

"Veel kord, siiralt vabandame ja loodame, et inimesed, kellel endal on kunagi midagi vaja transportida, siis nad mõistavad, et suured asjad ja nende kohale toimtamine keerulistesse kohtadesse nõuabki väikseid ebameeldivusi," ütles Tali Delfile.