Mina kui vana dinosaurus ei hakka samal ajal oma nuppudega telefoni tööpükste taskust välja tirima ja parem mõtlen oma mõtteid. Isegi lõunasöögist jääb niimoodi foto tegemata ja internetiavarustesse saatmata!

Nii mõnegi varasema suhtekaaslase puhul on väga närvi ajanud naise internetilembus. Väidetavalt saab naine just seal end pikast töönädalast välja puhata. Kui kodusele sülearvutile veel liita kaasaskantav ja internetiga varustatud tark telefon, võib oma naise kui vestluskaaslasega kohe hüvasti jätta. Küsin proua käest midagi ja vastuseks tuleb: "Ahh? Mida?" Nii põnevad on erinevate sõbrannade ja sõprade uued juhtumised nutitelefoni ekraanil, et isegi ühine vaba aeg kahvatub selle kõrval.

Kirsiks tordil saan oma mobiilioperaatorilt tihti kõnesid, mis paluvad ikka kenasti nutitelefonide uhkete omanike ringi siseneda. Alati tuleb õudusega meelde töö juures veedetud zombi-lõuna, kus mitte üht lauset ei vahetatud ja ainult oma telefonidega sibistati. Tänan operaatorineiut viisakalt ja jään siiski oma päris elu edasi elama.

Viimasel ajal olen mõelnud oma Facebooki aktiivsuse langemise peale. Isegi sülearvutist ei viitsi ma mingeid beebide ja seente pilte vaadata, mis sõbralisti inimesed on üles pannud, rääkimata siis veel sellest, et tahaksin igal võimalikul hetkel neid oma telefonist jälgida! Tundub, et väga suurele osale eestlastest on selliste vahvate postituste ööpäevringne jälgimine aga maailma põnevaim tegevus!

Hea lugeja, anna teada, kui sõltuv oled sina oma nutitelefonist? Kirjuta aadressil rahvahaal@delfi.ee või võta sõna kommentaariumis!