Sain korteri lõpuks hoopis sel moel, et läbisin oma raha eest maaklerite kursuse ja pääsesin ligi siseinfole. Elan selles kodus tänaseni ja olen rahul.

Uued jamad hakkasid pihta, kui poeg hakkas kodu ostma. Samamoodi: lõputu lollitamine. Käisin kaasas kortereid vaatamas ja lihtsalt sõimasin neid enesekindla jutuga papagoisid, kes otse näkku valetasid. Näiteks parkimiskorralduse kohta. No mida ei olnud, seda ikka ei olnud.

Mis peaks kuulutuses kindlasti kirjas olema:

Mismoodi on korraldatud parkimine? Ja mitte valetada. Kes ostab ikka 300-tuhhise korteri ja omab autot, ei soovi jätta sõiduriista kuhugi teise linna otsa. Ja kui kusagil parkida ei saa, siis nii ka kirjutage: "Parkimisvõimalus puudub."

Igasugused ümberehitamise ja korteri laiendamise võimalused peavad olema eelnevalt üle kontrollitud – ärge ajage inimestele jama!

Kasutusel on palju erinevaid küttesüsteeme ja keskmine inimene ei pruugi teada, kui kalliks tal asi lõpptulemusena maksma läheb. Soliidne oleks välja tuua kahe erineva kuu kommunaalid: näiteks juulikuu ja veebruarikuu.

Samamoodi oleks soliidne eelnevalt teada, kas sisse saab kolida kohe, või on olemas mingi selline üürileping, et tuleb hiljem kohtu kaudu oma kodu vabastada.