Ei soovi näha mitte ühtegi Reformierakonda kuuluvat poliitikut presidendina, sest Reformierakond on oma reformimisega Eesti elu juba hävitanud, eriti just maaelu. Nüüd tahetakse sunniviisiliselt liita väiksemad vallad. Kas keegi on rahvalt küsinud, et kas rahvas soovib haldusreformi ehk valdade liitmist?

Riigikogus on palju kohti Keskerakonnal, aga kahjuks on neil sõnaõigust vähe. Nüüd oleks aeg hakata ka Keskerakonnale sõnaõigust rohkem andma ning oleks väga tore, kui keskerakondlane Mailis Reps saaks järgmiseks Eesti Vabariigi presidendiks.

Kohe kindlasti ei taha näha ma presidendina reformierakondlast Siim Kallast, sest tema R-Hooldusega seonduv rahaasi on endiselt segane. Kui Ringvaate saatejuht Marko Reikop esitas Siim Kallasele R-Hoolduse rahade teemal küsimusi, siis muutus Siim Kallas närviliseks. Puhta südametunnistusega inimene närvi ei lähe, kui ta hingel patte pole.
Mailis Repsi kohta midagi negatiivset meedias pole olnud. Tõsi, mingi seik tal oli ning plaaniti ta Keskerakonnast välja heita. Tundub, et see asi lahenes ära.

Kui Mailis Repsist saaks järgmine EV president, siis küllap hakkaksid ka asjad Eestis paremuse suunas liikuma. Mailis Reps pole selline lääne kummardaja nagu on praegune president Toomas Hendrik Ilves. Mailis Repsi südameasjaks on suurperede ja vaeste heaolu ning see on väga tore. Aeg oleks hakata panustama rohkem sotsiaalvaldkonda ning üritada teha üleriigiliselt ühistranspordis sõitmine tasuta, et vaesematel inimestel oleks rohkem võimalusi kodust kaugemale sõita.

Keskerakonna valimislubadus oligi tasuta ühistransport üle terve Vabariigi, kui nad nad võimule pääsevad. Keskerakondlase pääsemine EV presidendiks oleks kindlasti suureks plussiks vaesemale elanikkonnale. Mailis Repsist võiks saada tõepoolest järgmine EV president.