Võidud on olnud seinast seina: olen võitnud raamatuid, tuntud mitmepäevase festivali perepääsme, kolmelt erinevalt firmalt kastitäie jäätist, mingi palli, šampoone ja muid juuksehooldusvahendeid, kuni juukseid kohevamaks tegeva pulbrini välja, kinkekaarte ja nännikotte.

Kusjuures umbes pooltel juhtudel olen jätnud ainult kommentaari, aga "unustanud" postitust jagada. Reeglina on kommentaar olnud teistest erinev ning sisaldanud mingit komplimenti või kiiksu.

Olen ka ise mitme Facebooki loosimise juures olnud ning pean tunnistama, et umbes pooltel kordadel ei ole auhind läinud esimesena fortuuna poolt välja valitud inimesele vaid hoopis näiteks esimese kümne hulgast kõige meeldivamale või kuulsamale.

Kahju, et petetakse, aga olles näinud piisavalt loosimise mõlemat poolt, usun, et kui ise silma paista, mitmekordistub ka võiduvõimalus.

Hea lugeja, jaga oma meeldivaid ja halbu üllatusi, võite ja kaotusi, kogemusi ja mõtteid Facebookis levivate tarbijamängude, reklaamikampaaniate ja loosimiste kohta aadressil info@kasulik.ee !