Mul on kolm last. Kõik ilusti päkapiku usku ja puha. Aga üks asi, mis mul kohe kuidagi ei õnnestu, on jõulukingid. Alati on nutt taga, sest asi pole päris see, mis kirjas oli. Ja näide siis eelmisest aastast:
4aastane tahtis jänkuperet ja ma läksin poodi seda siis vaatama. Nägin ära, et seal siis konkreetne perekond koos laste ja vanematega. Maksis 19.99€ (ei ole hingehind, aga uusi mänguasju pole mõtet osta). Järgmiseks läksin nagu alati käsitööpoodi ja ostsin 19.99 eest riideid, nõelu, lõngu, nuku silmasid. Kodus oli natuke näputööd ja saigi valmis. Kuna jänesed tulid suuremad kui tütre vana puust nukumaja, palusin mehel uue nukumaja teha.

6aastane tahtis Lego. Läksin vaatasin ka poes üle ja suundusin käsitööpoodi, kust võtsin palju lõnga. Kodus ütlesin mehele, et vaja teha üks mängulaev ja et mina teen sisse vaibad ja voodilinad pluss diivanikatted. Mul mees nimelt hobi korras teeb puust igasugu nikerdisi ja jõuludel hea abikäsi võtta.

9aastane (ei usu päkatseid tegelikult aga mängib kaasa väikeste heaks) tahtis IPhone`i. Sellega oli nüüd natuke keerulisem lugu aga mina asendasin telefoni oma tehtud nukuga. Tegin sellise nunnu pehme monster high nuku.

Üldiselt kingin veel juurde isetehtud piparkoogid ning võimalusel teatripiletid, sest me ei ole eriti vaesed. Minu käsitöölised kingid on praegu kõik kapis, aga meie perre ei tule mitte ühtegi tehnikavidinat enne kui 12 saavad. Ja ma ei poolda uusi mänguasju ka, kuna need plastmassid tunduvad väga haprad olema ja tehnika on meie peres out! Muidugi on mul probleeme sellega kuidas sugulastele selgitada, et neid plastmass. Junne pole vaja ja nutikad vms on ka jama. Siit küsimus: Kas teie lapsed on ka sellised pirtsakad?