Üle aasta jooksin ortopeedide vahet,järjekorrad olid 2-3 kuud. Läksin siis Pärnus kliinikumisse, selleks hetkeks oli mul tehtud kompuuter õlgadest,randmetest jne. Minu mure põhjuseks oligi see, et õlad, randmed ja hüppeliigesed valutasid. Seal öeldi, et paneksin sporditeibi vasakule õlele, see oli tol korral kõige hullemas seisus. Lõpuks jõudis kätte aeg ortopeedi juurde. Ta ei küsinud mult röntgeni pilti ega midagi,võttis ja tegi süsti õlga, ilma et oleks üldse katsunud, kuhu see süst teha vms. Süsti tehes oli tunne, justkui oleks süst tuharasse tehtud. Arst kutsus mõne kuupärast tagasi. Samad protseduurid ja ebaviisakus, haige suud lahti ei tohtinud teha Tegi siis mõne aja pärast uue süsti ka teise õlga, aga ei mingit tulemust, asi läks ainult hullemaks.

Lõpuks ootasin mitu kuud aega uuele ortopeedile, kuna vasak käsi enam ei tõusnud, kui teisega ei aidanud. sellel arstil käisin 2 korda. Esimesel korral öeldi, et veebruaris tehakse operatsioon, kuna lihaste ja kõõluste rebendid olid suured ning näha oli liigese kulumist. Ootasin ja ootasin, sama ajal muutus ka parem käsi üha valusamaks. Sain teise käega vastuvõtule, kus arst tegi paremasse õlga uue süsti. Tol korral öeldi, et veebruaris toimuma pidanud operatsioon on edasi lükatud märtsikuusse.

Jälle muudkui oota ja oota, pea võib halliks minna selle ootamistega. Mul polnud lõpuks lootust ega usaldust ning kimasin Tallinna. Sain 15. märtsiks aja. Esmane küsimus oli tohtrilt,et kas röntgen on tehtud Vastasin, et pole mind keegi sinna saatnud. Arst vangutas pead ja saatis pildile. Piltte nähes oli ta nii suures hämmingus, et mul tuli lausa hirm peale, et no nüüd saadab mind kähku välja nagu oli Pärnus. Üllatus oli suur, kui arst ütles, et ei oleks pidanud üldse mingeid süste tegema, vaid kohe opereerima.,kuna Kasvanud oli mingi oga, mis rebestabki minu kõõluseid.

Olin opiga nõus ja sama toreda arsti käe all oli 7. aprillil operatsioon tehtud. Pärnu haiglast helistati alles aprilli keskel ja anti opi ajaks 30 aprill. Vastasin, et opp tehtud ja tänud, et tunnete haigetele kaasa selliste valude ja muredele. Mõelda, et sai Pärnus üle aasta 3 ortopeedi juures käidud, aga pole arsti, kes oleks saatnud röntgeni. Tänaseks päevaks oleks ehk teinegi õlg opereeritud. Kuna veri on nii paks ja on ka teisi probleeme, siis pandi mind arsti järjekorda hematoloogile. Vastuvõtule saan alles 10 august. Selleks ajaks võib juba trombi kätte ära surra või veel hullem kannatada kaua valudes. Ei oska enam isegi unistada, millal saaks magada 4 tundi jutti. Kõik tänu arstidele!