"Kord müüsin oma vana autot, tol ajal oli mul Mondeo mark 2, mis oli hästi roostes ja elektrivigadega. Siis tulid kahtlased noored vennad ja hakkasid auto hinda alla tingima, kuigi eelnevalt ütlesin, milline on auto seisukord ning mainisin, et see sobib ainult varuosadeks. Vennad tahtsid küljed makrofleksiga täis lasta, üle värvida ja kohe uuesti müüki panna. Lõppkokkuvõttes müüsin Rapla maanteel asuvale romulale. Nägin teine päev, et nendel vendadel oli auto24 lehel mitu kuulutust imelike autodega," kinnitab üks lugeja.

"Sain petta nii mis tolmas ühe Valga müügiplatsilt ostetud musta värvi Ford Orioniga. Väidetavalt olla kereremont tehtud ja mootor samuti. Kuu aega hiljem kukkus pigikiht rooste pealt maha ja veel kuu aja pärast lakkas töötamast mootor. Peaaegu 15 000 eeku läks vanarauaks," tunnistab teine.

"Iialgi ei unune tore juhus mu poja sõbraga veits üle kümne aastat tagasi. Ostis auto, läbisõit oli mingi 145 000. Eks siis sõideti ja sõideti ning kui oli oodata 200 000 saabumist, istus autos neli kaasreisijat. Asi oli toimunud kusagil Jõgeva kandis. Kõigi silmad olid pööratud odomeetrile - tulemas oli ju pidulik moment. Ja ta tuli: 400 000. Pärast uurides tuli välja, et odomeetrit polnud keritud, vaid esimesele numbrile oli korralikult 1 peale kleebitud," jutustab kolmas uskumatu loo.

"Olen ikka petta saanud. Ostsin kunagi Amservist kasutatud Hiluxi. Mehed vandusid, et jummala korras masin - pole ei avariisid teinud ega kedagi. Land Cruiseri valuveljed ka veel all ja puha. Jäingi uskuma. Ikkagi soliidne firma. Kodu poole sõites aga hakkasid ilmnema imelikud asjad. Näiteks nii kui rooli lahti lasin, siis pani auto kohe kraavi poole minema.

Mõtlesin algul, et kokkujooks paigast ära ja et paneb stendis paika ja kõik OK. Aga võta näpust - kui auto oli stendis üle mõõdetud, tuli välja, et sillad olid teineteise suhtes igatpidi paigast ära. LKF-s päring ei näidanud midagi. Auto alla vaadates oli turakalegi näha, et raami kallal on tulega käidud. Peagi tuli välja, et auto on üle nipli käinud ja kusagil nurga taga üles putitatud.

Vot selline lugu. Kedagi ei või uskuda. Õnneks oli liisingus ja sain tehingust taganeda. Pangamees oli normaalne. Vaatas stendi väljatrükki ja ütles, et asi ilmselge. Amservi vennad aga ajasid, et firmas, kus stendis käisin, polegi sellist stendi, millega selliseid asju mõõta saab. Pärast tuli välja, et neil endal pole sellist stendi..." jutustab üks napilt tüngast pääsenud ostja.