Selliselt pole käituda siiski viisakas. Venemaa on suur ja lai, meie lähinaaber ning Venemaal on ka turgu, kuhu meie tootja saaks oma kauba müügile viia. USA saadab oma tootmise ülejäägid meile ning meilt ei taha ta midagi muud, kui kasu saada.

Eesti Vabariigile see küll kasuks ei tule, kui suurt idanaabrit venemaad pahandada või solvata. Kahjuks kaitseminister Urmas Reinsalu kipub venemaaga tüli norima, kui ta vastas venemaa asepeaministrile, et ainus sõdurisaabas, mis Eesti pinnale astub, on meie või meie liitlase oma.

Eesti Vabariik ei vaja USA ega ka Venemaa sõdureid, sest meil elatakse rahumeelselt.

Mängufilmis "Kevade" ütleb Tõnisson umbes nii, et küll on kuradid, vägisi tulevad tüli norima. Öeldu kõlas sel põhjusel, et saksa poisid tulid tüli norima.

Antud juhul paistab tülinorija rollis olema meie kaitseminister Urmas Reinsalu, kes tahaks USA- st sõdureid tuua ning samas Venemaaga ülbitseb, nagu Delfi teatas.

Venemaa ehk idanaabriga tuleks Eesti Vabariigil just suhted jiorras ja head hoida, sest Venemaa on suur ja lai ning meie saame heade suhete puhul oma toodangut venemaale viia. USA  seevastu ei taha meilt midagi. Pigem vastupidi - nemad saadavad oma suurtootmise ülejäägid meie turule.

Urmas Reinsalu lõpetagu Venemaaga ülbitsemine, sest ülbitsedes halvendab ta vaid riikidevahelisi suhteid.