See juhtus mitu aastat tagasi, olime siis sõbrannaga just saanud täisealisteks ja otsustasime tol ajal ülipopulaarsele vahupeole minna, mis Pärnus toimus. Mõeldud, tehtud!

Leidsime siis end suurest klubihoonest. Olime parajad "maakad" ja sel ajal tundus kõik seal eriti lahe ja uus. Noh, väikesest kohast pärit tüdrukud sattusid esimest korda suurele peole. Mis seal ikka imestada. Üks hetk aga tundsime, kuidas sees hakkas õhk muutuma umbseks ja otsustasime välja terrassile liikuda.

Seisime siis seal, joogid käes ja jutustasime. Järsku aga tundsin, kuidas mu poole tuleb mingi määramatu tugev jõud ja järgmisel hetkel leidsin end juba betoonpõrandalt käed ja jalad verised. Vaatasin siis üles ja nägin seal seismas üht noormeest, kes mulle käe ülatas, et mind püsti aidata. Mõtlesin esimese asjana, et ilmselt keegi teda mingi kakluse käigus lükkas, aga oh ei! Küsimusele: "Mis juhtus?" sain ma hoopis vastuse, et tema ei osanud mulle kuidagi muudmoodi läheneda. "Tahtsin su tähelepanu saada," ütles loo kangelane.

Meenutan seda seika veel siiamaani oma sõbrannaga ja naeran iga kord. Kui nüüd see loomalik noormes end ära tunneb, siis tea, et oled mul siiamaani meeles!

Küll aga ei soovita teistel meestel seda võtet naiste peal kasutada. See ei tekita muud kui suurt üllatust, veriseid põlvi ja palju veidrat vaikust.

Edu kõigile kaaslase leidmisel!