Valitsust kiitvad lugejad toovad põhjendusena, et otsuseid ei tehta emotsiooni ajel, vaid mõeldakse majanduslikult. Lugeja Karl kiidab, et valitsus on kasutanud karmi eelarvepoliitikat, mistõttu paistvat tunneli lõpus valgus. Karl usub, et teod on õiged, vaid kommunikatsioonis peaks paindlikum olema.

„Olen üle keskmise rahul. Eestit ei ole ideaalset juhitud, aga paremini, kui seda juhiks opositsioon või paremini kui Lätit-Leedut on meid kindlasti juhitud. Vähem võiksime ELi sabas sörkida. See usinus ajab natuke valitsuse puhul oksele,” kiitis ja laitis üks lugeja.

Teine lugeja meenutas, et maailmas on viimastel aastatel olnud majanduskriis. „Eesti on hästi välja tulnud ja lootus on tõusuks, mitte võlgade tasumiseks. Hea, et selleks masuks tuli kainelt mõtlev, mitte mingi populistlik, hääli püüdev bande koalitsioon,” avaldas lugeja arvamust. Veel üks lugeja sõnas, et Euroopas ja maailmas on olnud vilets aeg. „Kahjuks tuleb arutleda ka sellest aspektist, et oleks võinud olla veel hullemini, kui...”

Lugeja K-gi sõnas, et on valitsusega pigem rahul, kuna paremat poleks asemele võtta. Samas ütles ta, et ei tea, keda järgmistel valimistel valida, kuna kõik erakonnad on endast nõnda halva mulje jätnud.

Lugeja Ann leiab, et valitsusse kuuluvatele ministritele saab anda erinevaid hinnanguid. „Parts, Vaher – ebausaldusväärsed, liiga palju kummalisi kokkulangemisi ja ma siiralt kahtlen nende oskustes seda ametit välja kanda. Peale viimaseid skandaale oleks aeg need mehed välja vahetada,” avaldas Ann arvamust.

„Vaheril muud polegi kui ämber ämbri otsa – liikluses hukkunute arv on tõusnud drastiliselt – uus järjekordne kivi Vaheri kapsaaeda, kes vähendas liikluspolitseinikke. Elamislubade skandaalidest pole mõtet rääkidagi. Vastupidine näide Ligi – mees teeb oma tööd ja julgeb ka sarvi vastu ajada Ansipilile, sest tema kohus on kaitsta riigi raha.”

Üks lugeja leiab aga, et Eestil poleks valitsust vajagi, kuna inimesed töötavad ja areng toimub ikka. „Valitsusest lähevad asjad pigem halvemaks kui paremaks, st võetakse vastu ainult seadusi, mis on riigile ja inimestele kahjuks, kuid valitsejatele ja ärimeestele kasuks.”