"Dr. Nature Brown Rice Cracker on see huvitav toode, kust saab omale kaasa ka koduloomakesed ja dieedisoovi," ironiseerib saatja, kes enda sõnul ostis galetid 14. märtsil Tartust, Anne Comarketist. Toidu säiluvusaja lõpp saabub 01.07.2010.

Fotod:

Video:

Ostus pettunud klient pöördus lisaks Delfile ka Tartumaa Veterinaarkeskuse poole. Anne Comarketis tehti kaebuse põhjal kontroll ja leiti veel üks uss!
Tartumaa Veterinaarkeskuse vanemspetsialisti Ahti Põdra vastus:

Tere!

Anne Comarket on minu järelvalve all olev objekt. Kaebus edastati mulle täna (16.03.) kell 11.20 maili teel, mille olite eelnevalt saatnud Tartumaa Veterinaarkeskusesse. Kaebusele tuleb reageerida koheselt ja seda ma ka tegin. Ettevõttesse palusin ka kaasa Tartumaa Veterinaarkeskuse toidubüroo juhataja Heiki Pruusi. Kell 11.55 olime ettevõttes ja tegime teie kaebuse põhjal kontrolli.
Kontrollisime järgmiseid tooteid:
*Exclusive Dr. Nature Brown Rice Cracker (riisi galetid):
Parim enne kuupäevaga 01.07.2010 oli 1 toode ja kuupäevaga 06.10.2010 oli 3 toodet, millest ühel leidsime kilepakendi otsal samuti ussi. Teie kaebus osutus vägagi põhjendatuks.
*Lisaks kontrollisin ka teist sorti galette: Exclusive Dr. Nature Buckerheat Cracker (galetid tatrast):
Parim enne kuupäevaga 22.09.2010 oli 1 toode ja kuupäevaga 10.11.2010 oli 3 toodet. Ühelgi pakil visuaalsel esmasel vaatlusel puudusi ega usse ei leitud. Kilepakendeid lahti ei võetud, kuna pakendi sisu oli ilusti näha.

Tootele millest leidsime ussi, tehti koheselt tagastusarve ja kaup eemaldati müügist. Anne Comarket teeb ka järelpärimise distribuutorile Eestis kelleks on Svensky Kaubanduse AS.

Kaup lubati teilt kindlasti tagasi võtta ja raha tagastada.
Tänan et pöörasite probleemile tähelepanu!

Hea Delfi lugeja, kas sina oled oma toidu seest midagi ebatavalist leidnud? Saada oma lugu ja fotod meiliaadressile rahvahaal@delfi.ee või kasuta lehe vasakul servas olevat Rahva hääle vormi.